I don't wanna fight you man, i don't wanna fight anyone.

JAAAAAAAADÅ

hahahahahahahahahahahahahahaha berättade nyss för jessy min drömm i natt :D hahaha älskling räddade mig och stadelmann grina i lågornas skenn. hahaha alla som vill höra den får påminna mig i veckan sedan ;D HAHAHAHA typ ett måste (a)  som jag berätta till tyra så sitter jag å kollar på alla scener jake/steve kysser någon i en film... buuuhuu!!!
hur kan någon vara så fucking snygg, nick släng dig i väggen typ..:oooooo NEJ skämtade<3 du är också underbar men sean slår din muskler och han är lite mer erfaren(SKÄMTA) hahahahahaha!! nej men han är en nivå högre upp helt enkelt!! HAR SÅ FUCKING LUST ATT KOLLA PÅ NEVER BACK DOWN men ska upp typ 7 imoron de är semi i futsal ju.. snaaaaaaaark och mamma fyller år. jajajajajajajajajajajajajajajaa vi höreees (i)

    
-WHAT HELL WAS THAT?
-This is about me and you i don't care about some tournament..
-You given up is that what you´re doing?
 - No, i showed up i'm here i'm ready theres nobody here to watch know, thats all you care about, right? spectator sport? thats all you got. now you got nothing!!  

you have to fight for his forgiveness..

yeah thats right rouqa!!

igår va de junior futsal dm i vås-hallen aka bombardier arena:s lol , vann två loosa 1 men ändå 2a i gruppen, semi final mot bk imoron kl. 08.00!!!!!!!!! vet att tjejerna kommer fixa guld:D tillbringade annars min lediga dag med pappa, va hos sjukgymnasten på morronen sen drog vi ut till hälla och köpte en soda stream ;) sen drog vi förbi media market också på andra sidan stan. de va härligt att va ledig. sen kvällen fotboll ju kom hem 1 ! charlotte hassel vilken rolig kvinna måste ni veta hahahhaa för de första så var ja redan hur trött som helst men av hennes skämmt så blir man dubbelt så trött hahahaha bara hon öppnar munnen:DDDD sjuk unge!!!!!!

idag har ja iaf inte gjort någonting skönt å sova, sen så kolla jag never back down idag så klart(A) sen nu har ja precis kollat klart på make it happend , den var rätt okej, fast inget slår nbd<3 :) har inga filmer på lager just nu :(((( så TYRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! fix it ffs ;D men iaf så är jag på låg nivå idag och film sugen som sjutton så de blir nog att kolla EUROTRIP why not liksom, de får bli de eller sleepover eller nbd :)

see yah later aligator

Nobody in the world's gonna bring us down.

CAUSE WE ROOOOOOOOCK!!!!!!!!!!!!




hallelujhaaa hallelujha hallelujhaaa hallelujhaaa

har kollat på två filmer, the sleepover och hancock.

the sleepover var fetting bra och riktigt kul:D min babe är med och det är de som gör hela filmen<3<3<3<3<3 även en till favorit evan  peters deltar i den filmen, SÅ FUCKING BRA!!!!! men ändå min baaaaaaabe<3 helt fucking underbart snygggggggggggggg.. finner inga ord!!!!!!!!!!!! hur som helst så ägde filmen :)
hancock var lite seg i början men höll på att gråta i slutet HAHAHA men den var bra :D:D

har egentligen lust att kolla på camp rock och never back down IAF men tror inte att jag orkar det. är för trött, tittar på dom filmerna imoron eftersom jag är LEDIG :D:D:D:D anyway, godnatt och sov gott, nu ska jag å sean gå och lägga oss<33333333333333333333333333

And take your time to trust in me

JADDDÅÅ sitter med mina älskade hörlurar och lyssnar på infinity ÄGANDE LÅT! dock slog de just över till en camp rock låt, lika bra<3 meningen är iaf att mina föräldrar sitter i soffan breve och jag mobbar dom och säger NI FÅR INTE HÖRA MIN MUSIK heheheehhe, är som ett litet barn!

idag har jag och ammsan bammsan jobbat matte så de bara visslar om de :D träffade ammi strax efter halv 9 hehe(a) gick 3 varv runt våran lilla skola och försökte hitta KLAMPE hahahahahaha inte lätt asså. hitta de iaf, jobba där hela dagen sen påå eftermiddagen gjorde ja mitt rest test som bestod av 2 frågor, som var helt fuckade är så fucking sur och jag ska skälla ut johan:ooooo FUCKING ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iaf dagen var fett chill var inte alls jobbbigt att vara där, inte ett dugg avundsjuk på dom som var lediga :D iaf, kom hem vid 2 sov en stund kolla oth sen så ringer pappa och säger att han hämtar upp mig så åker vi och köper mat , så har precis ätit spicy och väntar på att bäbbbbbbbbbisen ska komma hit. tror han kommer typ 1 timme kanske :sssss iaf sen ska jag ha film maraton funderar på att kolla på camp rock & never back down sen camp rock och never back down igen :D vi fååååååår se :D:D:D:D:D:D:DD

RAISE YOUR HANDS UP IN THE AIR AND SCREAAAAAAAM!!!!!!!!

adjööööööööössss <33333333333333333333

sometimes i feel

det är rast och TYRA jag sitter och lyssnar på våra låtar, och då får man ju flashbacks från filmen, och jag är så näääääära på att sätta på den, men då kommer jag inte kunna slita mig ifrån den utan då kommer jag kolla på den sista timmen av naturkunskapen och inte få nått gjort. så SKÄRPNING , fick också även resurspappret idag, har rest att göra matte&datorkunskap men de blir lätt som en plätt :DDDDD det är  szzzzzzzzznnnnnnööö ute amanda ! zeeeeer du deeee?????????

kedfors har även berättat en del roliga historier idag HAHAHAHAHA .

ska lyssna klart nu hela rasten, låtarna för knippas med den här mannen <3
min nya<3<3<3<3<3<3<3 (kunde inte välja en bild för alla är lika heta)
kan knappt vänta på dem andra filmerna!!!!!!!!!!!!!








zzzzzsssnööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

jag är hungrig
- men de va mest god mat idag!
jag vet, men jag är fortfarande hungrig.
(paus, vad sa du sen?)
-uuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuhhhhuuhuhuhuhuhuhu vet inte.
- men jag är fortfarande hungrig.
JAG HAR HYPER!

what about the other guy? What about him??

jag är fucking dålig på att uppdatera denna blogg men i'm trying!!
vecka har väl gått okej, fast hälften av tiden har gått åt till att kolla film istället för att jobba. upptäckte även en ny film som jag förälskat mig i och jake har förälskat sig i mig. byeee camp rock<3 camp rock äger fortfarande<3 men jämnfört med den hära<3<3<3<3<3 kollar på den varje dag inget kan hålla mig borta från den<3. alla frågar säkert vilken film det är men min favorit film och hemlis<3(a) hihihi, anyway igår var ja på bandy, träffa saknade ida hansson<3 äkta bandy polaren hahahah :D lotten följde även också med drog med henne för våra 3 pappor skulle gå, sen så var min syrra med oss sen så träffa vi linnea och till och med hanna där borta :D sen massor med andra, kul att vsk vann också de förtjäna dom=) gick hem , då satte ja mig vid datan å chilla lite, sen satte ja på elf och låg i sängen och kolla:D

vakna idag vid 11 skönt å sova har städat och grejet kollat lite på min film också<3 bara tagit de chill än så länge, men ska snart hem till emmbencho vi ska fixa oss lite för att sedan dra vidare på partyyyyy hos alle=) hoppas på skoooj!

-- fett trött på att du är som två personer.. det kommer aldrig hålla

-he look worse than you?"
--yeah, maybe before the fight..

nbd<3


everyday and everynight

CAMP ROCK FOR LIFE JONAS BROTHERS FOR LIFE<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

MINA TVÅ ÄLSKLINGAR<3

One single smile, a helping hand (hold on)

ahloooo. så fucking skönt :D  blev precis klar med affisch reflektionen säger bara FINALLY :D hahahaha, och har typ insett att jag bara har matten kvar att plugga på TYP fast om ja tänker efter så har ja andra grejer också efter som jag typ aldrig får nått gjort på lektionerna.. tyvärrr. ! men fucking spanskan är klar och om ni vill veta hur min drömm kille ska vara så får ni läsa de på spanska(h) hehehe, dagen idag va datorkunskap som suger, men hade sånt där hemskt betyg snack som jag har fobi för. men det gick riktigt jävla bra, blev glad över vad hon sa :D lunch sen<3 lika gott som alltid. sen naturkunskap orka fan inte jobba typ, blev så skönt när mattematte släkte lamporna och de blev typ as mörkt i klassrummet då var man ju bara tvungen att sätta på camp rock<3 så satt och kolla på film mer än hela lektionen och ammsan kolla på mamma mia, så mattematte klädde ut sig som kedfors mig och bebo riktig fin kille de där :D hahahahaha, til slut så fick vi iaf lite gjort men som sagt mesta tiden gick till att kolla film och sjunga infinity med ammi D: hahahahaha <3 fick sedan sluta cykla hem med mina nya hörlurar bästa<3 visade sig att 10an (kedfors buss) inte är så snabbare än min sjösala inte<3 hahahahaha :D kolla one tree hill 2 avsnitt sen gossip girl , och precis när jag sa han är så jävla snygg åt chuck bass, så sa mamma nej fyfan jenny tänkte precis säga att han ser ut som ett jävla as, player , sthlms brat , kaxig, ful jag vet inte vad. jag höll påå börja gråta ,:| CP CP CP CP blev värsta fajten, ! men jag försvara min ed<3<3 för han är hur jävla fucking romantisk lurig å ja vet inte vad. :D hihihihi, pluggade sen spanska och affiischis , och fick även lite hjälp av olof min älskade björn nere ifrån skåne<3 kärlek till han<3 bestämde mig även för att somna tididigt idag men de blev inte av däröfr börjar ja skrev cp nu för ja vill intr skriva mer a hjedå<3

16 JORD SNURR :D

16 HELA JORD SNURR HAR JAG LEVT UPP TILL NU I FRAM OCH MOT GÅNGAR :DDDDDD
IDAG ÄR DET MIN DAG OCH FAN DEN SOM FÖRSTÖR DEN!!!!!!!!!
JENNY LARSSON 16 ÅR, MÅSTE BÖRJA VÄNJA MIG:) WIIHOOOOOOO PREsSENTER IMORON,=) VI HÖRS<333333

                                                  16 ÅR :DDD



måste på peka att kedfors faila med att skicka grattis sms 23.59 hahahahahahhahahahahaha fan va jag skratta :D pojken är väl bara för underbar :) <3

so bored with this games

så fucking fucking tråkigt!!!!! hungrig också. kul att få veta att mina kompisar är på min syrras klassfest också . LOL LOL LOL just nu är allt så jävla lol, är sur på alla!! speciellt mamma å pappa för att de blev en sån kväll som jag tidigare skrev, satt å kolla fredag hela veckan, sen spela ja å pappa fifa också men blir så irriterad för jag vet inte hur man gör! är så sjukt fucking irriterad vill bara sova ute!!!!!!!!!!!!!!! FUCKING FUCKING FUCKING tänk på dig nu jessICA är så FUCKING arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sug kuk!


Head over heels in the moment

åååååååååååååååååh varför är jag så tråkig!!!!!!!!!
varför har jag så tråkigtttttttttttt.. blir ännu en hemma kväll fast jag egentligen bara vill festa sönder...:(
för imoron vill jag egentligen inte festa de är ju dock min sista dag som 15åring men vill inte ha tråkigt då eller vara packad eller vad man ska säga!! VILL FESTA NU!!!!!!!!!!! :(((( är så olycklig. det här suger. kommer bli att sitta med mamma och pappa och kolla på nå skit program. jag vill inte leva :( fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaan va jag är arg! behöver uppmuntring tack tack den som fixar de, ja den ska jag köpa ett paradis till. kör hårt nu!!

-vart tog lyckan vägen?????? (tror mamma råka kasta den i soporna:(. )

JB<3

your´re the voice i here inside my head the reason that i'm singin'

fredag ffs :D rätt så rolig en :D , matten var faktiskt rolig jessICA maxi och jag jobbade på riktigt jävla bra:D tack vare christina också:D hahahaha men de ägde hur bra som helst. gillar jessy<3 lunch som var god! kedfors grina idag för att jessica inte ville jobba med han på matten, stackars pojke så han har undvikit oss ett bra tag(fail undvikit) han lyckacs inte så bra, så fort jag sa du försöker bra, nu sitter du och håller inne ditt skratt, men de är bra ;D kämpa på! men du kommer skratta snart, till slut så börja han as garva hahahaha hände faktiskt många gånger ;D dålig kille! men nu verkar han vilja prata med oss :D hahaha ojoj , har mediekunskap nu som går sådär har kollat på filmer, och jag får camp rock och hsm från tyra de gör mitt liv. <3  ska göra nå frågor nu sen blire att cykla hem och får se vad som händer ikväll. vill verkligen göra nånting roligt för har bara varit hemma i 2 helger nu... får se va de blir :D

dock bara 2 dagar kvar till min födelsedag:)

SKÖÖÖÖÖÖÖNT FORTSÄTT FÖRSVINNA<3<3<3<3

a
mmi owns it:)<3



 länge sen gotland saknar:(((((((((

1 minute and the earth begins to shake

det gör mig så sjukt glad, vem älskar inte självaste johan<3<3<3<3<3<3<3
http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE

she's an underdog

ganska så chill dag, men dreamweaver kan hoppa från vallby, lotta med ibland för hon tror att de är så OBVIOUS att vi kan allt:S nerd!!! maten va frässssssch kriga för den fick även muffins :D mohaha, sedan vare idrott på bellevue och FOTBOLL<3 måste bara säga att tyra ägde :D haha och hennes uppdrag "dribbla mycket" så jävla klockrent<3 ahahahahaahahha herrrrrejösses. anywy cykla hem i shorts va faktikskt inte SÅ kallt inte så långt hem heller. kolla på made<3<3<3<3<3 sen drog ja till sjukgymnasten, hahahaha fick ett litet dilemma så ringde genast ammi och berätta om de, fick då svar tillbaka HAHAHAHAHAH din lilla tönt!!:(;) thanks<3 men gick bra tillslut, var ur focus hela tiden ja va där, iaf kanske därför de tog 2 timmar:sssss så missade gymmet. men eftersom de tog två timmar hos sjgm så antar ja att de räckte iaf. :p kom hem och åt, sen har man setat vid datan och gjort massa quiz :D och mina bästa ämnen är jonas brothers(konstigt) gossip girl celebrities och sångtexter :D kul kväll! nu ska jag duscha sen kolla tila tequila (som ja dock redan sett) men de är bra :D godnatt älsklingar<3

aaaaaaaaaaaaaaaaaadå<3


Everyone sees her
But nobody knows that
She screams in her pillow, for a better tomorrow
She hates it, but she takes it
Watch out for that girl,
One day she may change the world

vad ska man säga?:D

måste ju också visa upp min proffsiga affish som alla trodde skulle bli så fail ;D men som blev riktigt SNYGGG eller hur?:DDDDDDD


i just wanna be with you.

shulululululululululululuuuuuuuuulu :D
kära läsare har inte orkat skriva idag men nu tar jag mig an i alla fall. dagen har sett ut som så här, cykla till skolan i regn och rusk hade sen svenska som va rätt chill jag & ammi ska börja med ett projekt om nån fråga vi har fått, måste säga att ammi är en riktigt smart männsika(k);D haha , lunch sen haha snackade om att kedfors inte får ha sex på 10 timmar för han ska ta livmoderhalscancer sprutan!!!!!! OMG hur ska du klara dig keeeeeeeedi?:OOOOOOOO sen snacka vi som vanligt om mina buss dilemman hahaha de finns så mycke att analyser om dem. haha;) blev att sitta kvar på lunchen en lång stund av en anledning HAHAHAHAHA en töntig sådan men jag höll på att ramla med brickan och allt när jag skulle sätta mig idag snubbla över jessicas stol och ville verkligen INTE orsaka någon sådan incident vid maten och ja!!!!! nu lämnar vi de. hehehe. medieproduktion efter lunchen den va rätt chill , skulle ha ett så kallat "möte" med redaktion 2 men de blev inte av, så skrev klart lite reflektioner om förra tidningen och pallade verkligen inte att börja med cd-fodralet för förstod INTE ETT JÄVLA PISS!!!!!!!!! fick sluta tidigare idag också behövdes faktiskt. man orkar inte gå till kvart i 4 varenda jävla dag!!! kom hem å då berättade min syster en jäkla konstig händelse som hänt med våran granne lite creeeepy eller MYCKET! :ssss
nu ska jag tillbringa min kväll med att försöka bli klar med affishreflektionen. sen kolla greys anatomy sen bara ta de lungt och sova blir en jobbig dag imoron känner jag på mig. mycke träna, först idrott fotboll i skolan sen sjukgymnasten  direkt efter sen direkt efter de blir att skynda fort hem och äta sen åka å gymma! men de är så jag vill att mina dagar ska se ut, träna träna träna<3<3<3 kom även och tänka på en beautiful disaster idag också<3 men men.

SSSen så måste jag ta ut min ilska på en viss person som jag inte klarar av, helt jävla seriöst ord går inte att beskriva!!! bara så du vet så står du högst upp på min lista och jag kommer snart få ett utbrott!!! önskar atttt du bara försvann ett bra tag och låter mig vara. och du, högst upp det betyder att du är först, de vet du! FÖRST TACk!!!!!!!

adjö<3(hänger ihop med rubriken)     -   [försök att fatta den ni??;);) ]

och en sista sak, hör av er på msn när ni läst de hära behöver lite hjälp i photoshop!! så skriv på msn bord 2<3


monie babblar på..

Monie: är du lilleskutt?
????????????????
Kedfors: nej, jag är mig själv på spanskan..
NJAAAAAAAAAAAAMJAAANJAAMAAAAJJAAA!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA

who will i be it's up to me

BACK IN SCHOOOOL efter en soft liten sjuk dag igår, vaknade 6 på moronen med jobbig huvudvärk igår morse så blev att stanna hemma och kurera. värken gick över fram mot lunch, så pluggade lite och chilla med mamma<3 sedan åkte vi och köpte min MATTA :D och är nöjd! det kommer bli bra, tjäna också 1500kr så då blire att göra annat för dom pengarna mycke bättre, =) pappa fråga ifall jag ville med ut å springa men mitt huve pallar verkligen inte det. fast det skulle vara skönt att komma ut en sväng för har inte vart ute på hela helgen helt sjukt. sen fråga han ifall ja skulle med på hockey istället egentligen ville jag men inte idag bara. :p blev att plugga lite mera sen kolla på de patetiska programmet färjan så jälva kul för de är så skämmigt :D sen så duscha jag och la mig å sova, måste bara tilllägga att mamma och pappa åkte iväg nåånstans för att köpa en present till mig :D jag tror att de är nått stort för de skulle upp till övervåningen och jag fick vara i mitt rum och min syster skulle vakta och ja skulle ha musik på. haha :D fast dom kan ju även lurars.:( antingen är det min tavla :D eller så är det nått annat roligt :D:D:D:D:D:D men men, jag ska inte tjuvtitta, ammi tycker jag ska men hon är ju som hon är ;D anton tycker att jag ska bli överaskad, hmmm vem ska man lyssna på ?:D:D:D:D
JAJAA får se !!!!!!!!!!!!!!! jobbar med en jobbig uppgift som egentligen inte är nå jobbbig alls men bara segt inte på humör, känns som huvevärken kommer tillbaka! skulle vara soft att bara dra hem och slippa spanskan.. vi får se vad dagen slutar till. något jag vet är iallafall att det är fotbollsträning ikväll 18.00 i plåthallen FOTBOLL<3

en liten fågel viska i mitt öra också om att jag kanske ska ffest hemma hos mig efter som  jag fylller år(h)

adjööööö

SORRY

måste dock bara tillägga att TYRA FUCKING PEDERSEN har gjort min kväll genom att skicka soundtracken från CAMP ROCK<3<3<3<3<3<3 OCH HIGH SCHOOL MUSICAL 3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
TACK TYRIS<3  nu blire att sitta och lyssna på de och sjunga hela kvällen :D

gillar ändå the jonas mest<3

fast zac borde bli medlem jb<3

FREDAG KVÄLL :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MÅSTE BÖRJA MED ATT SKRATTTTA LITE JUST NU FÖR DE ÄR DE JAG GÖR JUST NU :DDDD KEDFORS SA EN FÖR JÄVLA ROLIG SAK PÅ MSN NYSSS SOM JAG TYVÄRR INTE KAN DELA MED MIG :D MEN VISSA FÖRSTÅR NOG VAD DET HANDLAR OM HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAAHHA.

5 minuter senare.

så skärpning :D ska försöka sammanfatta den hära dagen, känns som om jag har jätte mycke att berätta men vi får se vad det leder till.

matte på morgonen gick väl okej, är i alla fall glad över att vi inte jobbade i boken för då får jag aldrig någonting gjort sorgligt men sant. hade gruppuppgift hela lektionen och genomgång, jag och hanna kom på en fin lösning eller? den dög. sebbe och amanda tog över lite men jag och hanna de var vi som hade en FÖRKLARING precis så som man skulle ha. WHATEVER lunch soft, blev inge fika :(:(:( blir så sur på att vi inte hinner nånting på lunchen förutom att gå till the body shop:((<3 men måste skärpa oss med fikat KOM IGEN NU BORD 2!!!!!!!!!! efter lunchen vare MEDIEKUNSKAP eller som ammi säger "webbkunskap" EEEEEEEEEEEH FEEEEEEEEL ! den var iaf chill som vanligt, skulle skriva en reflektion om tidningen som vi har fått nu så ALLA läs prinspressen, senare fick vi "ta reda på" uppgifter som vanligt. sen gör ett eget radio program. jag och jessica slog ihop oss och nu ska vi ha ett radioprogram på 60 minuter vi har kommit fram till två gäster som kommer äga :D johan glans & olle waller haha ;)  jessica det kommer bli bäst :D:D:D men det bästa med det hela är att vi döpt programmet till PRINS PEDRO<3<3<3<3<3<3
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA SÅ JÄVLA ÄGANDE NAMN :D prins fick vi ifrån sagoprinsen och pedro vad fick vi de ifrån?;) hahahahahahaha hade ett litet samtal idag vid 10.20 rasten satt i cafét och helt plötsligt så börjar jag att massera jessica och christina sen får jag ut mig att " om jag var rik så skulle jag ha en egen massör" hahah så fortsatte jessica med fantasin om att han skulle typ heta PERDO ;) at your service typ, i can give you some massage one your back mohahahaha. jag vette fan vad vi håller på med hahah:D hur som helst så ska det heta PrinsPedro nu :D och den hemlige Pedro är våran PRODUCENT jag och jessica är programledare :D  SKOLAN SLUT och ska gå mot bussen för att testa nya bussen som jag är otroligt skraj över. hahahaha jessicas buss kommer före min nya 28 btw tillberga bussen. är så jävla trött på den gamla vanliga 18 som jag åker nu egentligen 19 r.i.p. den är iaf ALLTID propp full och tar 29746 år att åka. tröttsamt!!! så därför nya förändringar en stor buss 28 går fortare och mindre folk. men jag får gå lite längre men det kvittar kommer hem fortare. DET GICK HUR BRA SOM HELST IALLAFAALLLLLL :D:D:D:D:D:D:D trivdes bra på min nya buss!! fick bra stöd av jessica också måste tlllägga att vi smsade under hela resan hem. och pratade om mitt lilla dilemma som jag fått he-he-he..HUR SOM HELST när jag går hemåt så har inte 18 bussen åkt förbi mig än HA HA HA SUCKERSSSS!!!!! så jag står och väntar på den och kolalr hur seg den är efter min nya 28an;) och den kom ca. 5 minuter efter säger bara LOL LOL LOL!!! jag blev så glad och kände att jag hade verkligen ÄGT 18 (h) så jag sprang skuttandes hem och berättade allt för mamma :D som bara skratta åt mig:( blev nästan lite ledsen det gjorde ju min dag:( så när vi satt och åt så berätta jag de för min syrra då håna min mamma mig:( men men, jag peka finger åt dom och sa tack inte för maten ÄGD! och satte mig här för att skriva detta gigantiska inlägg som måste avslutas nu för att kedfors HETTTTSAR och vill läsa allt jag skrivit och de ska han nu få göra :D hörs nog ikväll om jag känner för det!

dagens citat (haha vad vare jag sa?) " det ska vara pussy" ehm.. tivit!!!
hahahahahaha tänkte vara lite cool och börja förkorta allt, så då skulle jag förkorta positivt när angelica och charlie redovisade sin uppgift på tavlan. då tänkte jag inte på det och sa det ska vara pussy sen fort fick jag iaf ut mig tivit. hahahahahahahahahahahahahaa TÄNK LÄNGRRE! men hade det vart negativt hade jag ju sagt negga ;) och negga fundera på de nu sagoprinsar vad man skulle kunna tro vad de skulle vara för fult ord. puss på er & bord 2<3

FREDAG :D

idag är det fredag och hoppas att den går fort för då har man en hel helg att se fram emot hur underbart som helst :D
fredagen består av på morgonen matte :( sen rast, sen fortsatt matte, sen lunch<3 sen mediekunskap hoppas blir chill då, sen rast sen sista timmen mediekunskap. SEN HELG<3 har inga planer för helgen så de är bara att hojta till!!!!:)
JUST PRECIS VAD JAG SKULLE SÄGA :D ni undrar säkert om jag skyndade mig hos sjukgymnasten eller inte?;) jo såhär gick det till, kom dit vid 4 satte mig på en träningscykel och värmde upp i 10 minuter sen började jag med övningarna och de gick liksom på framåt i en fin fart:) sen när de börjat lugna ner sig lite är typ 209374 människor där vid samma tid, så då gick de ännu lite fortare. och man blev ju klar till 17.15 :D kom hem 5 minuter senare då vara bara att äta fort sen fylla vattenflaskan och får skjuts ut till brandstationen på öster och gymma i 1 och en halv timme .:D som gick hur fint som helst fast jag redan var helt slut :D men de var kul fast vi var 5 st, vart var resten av laget??? kom hem vid 8 då kollade jag på s.o.s gute och hockey :) sen duscha ja och åt en macka sen la jag mig och sov , somnade halv 10 underbart :D de är så det ska vara<3<3<3<3<3<3<3 älskade dagen igår. nu sitter jag ensam i klassrummet jessica kommer NÄR SOM HELST :D soft soft soft soft nu kom hon faktiskt :D:D:D:D:D:D:D

CIAO :D

PLING! nick eller joe?

JUST DET ! glömmddde säga att jag hade världens bästa drömm i natt,<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 :DDDDDDDDDDD




hej alla glada

klockan visar kvart över 3. skoladagen bestod av öpeet hus redovisning och föreläsning på LO, redovisningen gick bra fast bara segt att lyssna och så. Kan inte jakob själv bara komma på allt :D haha, fick låååååååång lunch, gick på stan då innan maten sen vare pannkakor och producera smör av grädde, som gällde :D blev även den längsta lunchen för  satt kvar och prata massooooor med tyra christina och jesscia mycket trevligt, behövdes också! vi begav oss sedan till grannhuset t2, jag och amanda visste dock inte vilken våning det var på så vi tog trapporna lite smått cooooola och skrytiga om att vi orkar, och latmaskar som tar hissen. hahaha inte på våning A inte på våning B inte på våning C inte på våning D , MEN VA FAAAAAAAAAAN äntligen uppe på våning E sista våningen och orkar inte gå en trappa till, orkar inte ens stå på bena.. buhuuu :((( föreläsningen var iaf bra och intressant men fan mig JAG BLIR SÅ TRÖTTTTTTTT, så fucking hypnotiserade :| la mig till rätta med huvet men då blev jag iaktagen av monie som sa jenny blunda inte BLUNDA INTE!!!!!! inte sova!! så ja klara mig för en gångs skull. jag å köttet hettsssa till bussen , lämnade av pojken på bussen sen stod vi och  vinkade lite fint till varandra i 19 år innan bussen åkte iväg :D hahahahahahahaha lol orka oss! kom hem för en halvtimme sen och jag orkar inte träna!!!!!!!!!! har dock inte bestämmt om jag ska skynda mig hos sjukgymnasten eller om jag ska ta det chill där. vi får se liksom! men om jag skyndar mig så hinner jag till gymmet på brandstationen och gymma med laget, som jag faktiskt vill!! så blir nog att skynda sig idag kanske :D:D:D:D:D:D nej:( ELLER FÅR SE! nu ska jag byta om sen försöka komma iväg.
-på återseende, kanske hör av mig ikväll så ni får veta ifall jag skyndade mig eller inte ;) he-he-he

inte glad på dig!


spanska snart..

man börjar ju undra varför man valde till spanska fast man inte alls var tvungen??
är sjuk trött idag, somnade halv 1 igår nångång.  var ju som sagt i stockholm på konsert som ägde sönder!!! säger bara gavin degraw är en legend<3<3<3 det var riktigt jävla bra!!! får bara hoppas att han kommer tillbaka igen snart.
-  är ju i skolan nu och på förmiddagen så var sara andersson här jobbar i radio och inom media yrket faktiskt riktigt intressant men fan mig och filmer/och redovisningar eller vad man ska säga, blir så jävla hypnotiserad och trött så man kan ju inte hjälpa med att somna 10 minuter. haha men dock inte bara jag som var trött å sova ammsan?:) och om jag nu var så trött på förmiddagen och de va intressant, fatta nu spanska med lollo i 2 timamr utan paus och en massa grejer som man inte fattar, vill bara hem!! och när vi slutat så ska man till bussen för första gången, gillar då helldre att cykla<3 träning ikväll säger bara ÄNTLIGEN har längtat så mycke efter fotbollen<3

35 minuter kvar sen är det spanska sen är denna jobbigt hemska tisdag över :D måste passa på att vara lycklig också!!!!!!!

KEDFORS & JONAS BROTHERS VEM KUNDE TRO DET?:D

spelar jonas brothers och tro det eller ej kedfors gillar det :D han börjar tycka att dom är riktigt jäkla bra :D även jessica gillar dom nu :) titta va man kan ändra folk :))) känns bra !!

nöjd

var i eskilstuna idag och hämta hem min efterlängtade bänk, det blev PERFEKT :D nu väntar jag bara in min underbara tavla som jag hittat på ikea och som jag ska få i födelsedagspresent (a) hihi, och en matta, vilken jag nu ska ha.. : / 
hur som helst imoron är det skola, har en fullspekad dag framför mig! orkar egentligen inte men men, skola 8.45 "apu vecka" säger mig inget MEN LUNCH<3<3<3<3 saknat maten, ska försöka med att hinna gå lite på stan har en del grejer ja måste kolla in :) sen tillbaks till skolan efter skolan har jag egentligen sjukgymnast tid men som måste flyttas tyvärr va fett pepp. ska till sthlm istället och gå på konsert med min syster återigen denna gång på GAVIN DEGRAW<3 det är en legend för mig känns verkligen som a dream come true<3
ANYWAY kul å träffa klassen och dryga bord 2 imoron :D KEDFORS VA FAN HAR DU GJORT PÅ LOVET? KOLLAT FILM ELLLLÄ?:D jessipessi har du överlevt ute i skogen? tyra åkte mycke tåg eller bara stannat hemma i hålan? christina inte störtat med planet ellä? lisa tittat för mycke på tv så den gått sönder? ammsan festat skallen av dig? bebååå brännt sig i thailand ? mattematte hängt utanför ica i hallstahammar.? ses imoron iaf kompizzzar<3

Cuz you know we're inseparable


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

he-he-he

haha fan va långt senaste inlägget blev ;D

läkerol arena/bussjävel

jag är dålig på att uppdatera bloggen. men det kommer bli bättring på de när skolan börjar på måndag,.:( buhuu,
I TORSDAGS var jag i gävle med familjen, vi skulle på hockey brynäs - rögle , min pappa ÄLSKAR brynäs haha, matchen i sig var riktigt tråkig, båda lagen SÖG! och sen så förlora brynäs också på hemma is 2-1. (n) men jag har hittat ny kärlek brynäs målvakt 18 åring jacob markström<3 MEN JAG ÄLSKAR MIN NICK JONAS OCH HAN ÄR FORTFARANDE NUMBER ONE OCH VI ÄR FORTFARANDE TILLSAMMANS(L)

FREDAGS vad gjorde jag då..? hmm, tänker 2 minuter, *pling(i) jag var å kolla efter en matta till mitt nya rum, valde mellan 2st OCH kunde inte bestämma vilken jag ville ha.. :/ så då blev de ingen matta alls:(( TYPISKT MIG har så jäkla svårt att bestämma mig!! iallafall olycklig så åkte vi till ikea och skulle köpa bänken jag kollat på men, vafan "tillfälligt slut" :||||| men då kom tanken vi kan åka till örebro sthlm eller nån ort nära å köpa den, :D (y) nej tyvärr slut överallt.. PERFEKT. men är i alla fall nöjd med lampan och hyllan som jag köpte, och en låda som jag ska ha under sängen med alla grejer jag ska spara fett skönt :D mitt rum är helt tomt. i varje fall så åkte vi hem och kollade på blocket efter en sån där bänk som jag ville ha , JAG VILL HA DEN! och tro det eller ej NÅGON SKA SÄLJA EN PRECIS LIKADAN :D OCH HON BOR I ESKLISTUNA :D så jävla glaaaaad, så ska åka å hämta den imoron happpppppy :D

vidare på dagen, fram mot kvällen så fråga linnea ifall vi skulle ut så jag pallra mig till henne sen så mötte vi rosanna och frida på stan så vi tog bussen till haga där det va nån fest, vet inte varför vi åkte dit egentligen? men aja, blev kaos där polisen kom och vi drog därifrån, jag orkade inte mera ville bara hem fett ovärd kväll så hämtade mina grejer hos linnea och SPRANG till busshållsplatsen så ja inte skulle missa bussen, sitter där å väntar på  bussen klockan va halv 1 SÅ JÄVLA KALLT UTE men den kommer inte? alla andra bussar kommer men inte min :p jag bah va i helvete!!!! tjejen som också skulle med den bussen pallade inte att vänta längre så hon tog en taxi, hade så lust å fråga ifall ja kunde åka med men tänkte att "bussen kommer säkert snart".. men de gjorde den så klart inte, och jag är inte den modigaste personen. så höll på att bryta ihop var så jälva kallt, helt plötsligt åker de förbi en blatte ensam i en bil fett äcklig och frågar bah , ehj ska du ha skjuts..? jag bah eeeeeeeeeeehuuuuuuuu nej.:p sen åker han vidare, OKEJ?? FETT DESPERAT ÄCKLIG !!!!!!!!!!! börjar iaf blir riktigt otålig undrar ifall ja ska gå hem , men varför ska ja gå ? då sitter ja hellre å väntar, och jag vill inte gå tillbaka hem till linnea. frågar ifall anton kan komma å hämta mig, men sen kom jag på taskigt å dra hit han tänk så kommer bussen? och det står att den ska komma om 15 minuter.  så nej lät han slippa! samtidigt som jag sitter och skakar och sjunger för mig själv håller koll på människorna runt om kring mig, klockan va kvart över 1 så kommer bussen riktig jävla lycka, kände mig som rose i titanic när hon å jack ligger i vattnet HELT vita och fryser när båten har sjunkit och så åker livbåten tillbaka och hon blir räddad. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA iallafall så kände jag att jag bara ville somna på bussen men neje :D . när jag går av bussen är klockan typ halv 2 frågar mig själv då "varför va jag bara inte hemma ikväll? hur som helst så GÅR jag SJÄLV hem från busshållsplatsen, kunde knappt inte fatta det själv va faktiskt inte alls rädd :D (stort steg) kommer hem in i värmen äter lite sen går å lägger mig, men jag fryser något oerhört och jag fryser då bara om mina knän hahahahaha helt sjukt egentligen JA!:p somnar till slut vid 3 tiden utmattad.

för långt inlägg känner jag nu, åter gå till hsm 3 låtarna<3

RSS 2.0