www.ettklippomdagen.blogg.se

livepaint släng er i väggen!

jag och lisa har skapat www.ettklippomdagen.blogg.se
vi satt och prata idag i skolan om hur mycket roligare det är att kolla på filmklipp än att kolla på bilder. Genom det så kom vi på att göra ett film klipp om dagen!:) och det laddas upp på våran nya blogg som sagt! så alla som har bloglovin premunera(stavning) på oss och häng med oss i livet :D vem vet ni själva kanske dyker upp på ett klipp;)

ciao så länge!

försöker

Har i alla fall börjat med att klippa våran twilight film nu. Kul men blir lite stressad av att den bara får vara 3 minuter suck..

*Film klippningen
*Träningschema
*Reklamuppgiften
*Bokrecension engelska
*Hälsodag böckerna
och säkert nå mera!

Har iaf börjat på min klippning och ska försöka göra klart den imoron. ska även göra klart reklamuppgiften imoron med!
Blir en chill kväll med plugg sen en promenad eller joggning, sen har jag typ lust att fika eller hänga vid hamnen och softa lite om det är fint väder. Om någon känner likadant hör av er :)

btw så fattar jag inte jämnställshetuppgiften de där med intervaller? he-he ledsen men får göra det imoron. För är helt slut och måste få sömn inför nationella imoron

puss haaaare!<3

nationella & twilight

Skolan idag bestod av, först nationella prov muntlig i engelska som jag och ammi gjorde tillsammans och det gick super bra:) får veta nästa vecka hur de gick! hoppas på det bästa!!:)
Sen blev det en cheeseburgare med jessy på donken och grabbsen va med också.
Nu har vi medieproduktion och har precis kommit in ifrån våran sista inspelning. Det blev lite fel i castingen Hannzi skulle vara med på en föreläsning med idrott&hälsa så vi hade ingen James, jag fick ta rollen och hahahahaha det var verkligen skit roligt :D VARULVEN JAMES tyra;) AHAHAHA

anywaaaay så får vi se om ni läsare nånsin kommer få se den filmen he-he-he.

är jätte smutsig efter att ja lekt vampyr och nu ska jag börja klippa snart och proxyn är borta så kan lyssna på min musik på spotify lovely. ciao bella hörs<3


twilight

I Lördags så var det dags att kolla på Twilight. Och fyfan va bra filmen var. HELT SJUK! och Edward Cullen, asså kan inte sluta kolla på alla scener då han är med. helt otroligt he-he. Jag MÅSTE läsa böckerna. men egentligen så vill jag inte för att jag vill inte bli besatt, och speciellt inte bli besatt av edward.. ÄVEN fast han är typ topp 10 på min lista nu. usch usch det är jobbigt. men FAN VA BRA FILMEN VAR, kollade om på den direkt efter ja kollat slut på den.,
HELT UNDERBAAAAAAAAAART!

nejnejnej... herrejösses! är stum och helt SÅLD!

life is a pixel song

Lisa is going crazy!! över en dryg låt på en hemsida. haha.
Visst man saknar den när den inte spelas men fan va drygt den är:D  Vi har webbdesign och försöker att förstå CSS. Men lyckas inte så bra, men försöker att göra en plan på hur min hemsida ska se ut men är så jävla trött, orkar ingenting. Sysselsätter mig med att försöka få ett roligt videoklipp med någon. He-he

en bra plan

Kom precis tillbaka ifrån Lousie med Amanda. Det var skönt och vi ska träffas nästa vecka igen.
Nu får vi se ifall allt går som sagt också då, som jag egentligen inte kommer tro gå så bra..
får se. Gillar min Ammmmsan<3



Och för er fotbollsintresserade, CHELSEA VIDARE TILL SEMIFINAL I CHAMPIONS LEAUGE<3
blev grymt glad igår, matchen ägde sönder 8 mål, och resultatet blev 4-4. Obeskrivligt glada känslor:)

Nu ska jag göra svenska utvärdering ciao!

tester & mobil

Har vart beroende av allt smsande med mobilen fram och tillbaka. Men nu var det dags att sätta näven i bordet och stänga av mobilen på 2 dagar! Mitt och Amandas löfte. 16/4 Torsdag 11.15 sätts den på igen så får se om någon har sökt mig. Dock får man sätta på mobilen i nöd fall, eller om föräldrarna måste ringa EJ ANNARS! Kommer till och med lämna mobilen hemma imoron. hehe låter som en mobilnarkoman.

Har fystester idag med fotbollen igen, är inte alls pepp, kanske för att jag inte har tränat så värst mycket. Har vart de ena och det andra, ont i knä, vart sjuk en längre tid, och nu har jag vart i sälen. Så förväntar mig egentligen inte att jag ska ha förbättrats. Men tänker ge allt för att klara av några nivåer till på beep-testet. Hoppas bara på att han där uppe är med mig(L) och att jag kan fokusera på det jag gör med rätt inställning. Jag ska ta ut all min ilska och göra om den till ork.

Kan gå vägen vi får se!

måndag och halv klart väder

Det har vart fint väder ända sen torsdags då jag kom hem. Men idag är det lite halv klart mulet. 
Idag hade jag tänkt att cykla till wenströmska och kolla när mitt fotbollslag spelar match. Men pga. vädert så känns det inte lika mycket peppande att cykla, får se om det blir att dra med pappsen. Mamma håller på att rensar massa gamla kläder,skor,väskor osv. Det roliga med det är att då hittar man saker som man glömt bort, och bland annat kan pengar dyka upp.
Skolan drar igång imoron igen, och jag har ångest över att jag inte pluggat klart de saker som ja lova mig själv att göra.
Och jag undrar även vad alla skolkamrater har haft för sig på lovet:)
Vill att en viss Amanda Thornström ska höra av sig, har bombat med sms men inge svar!
får ta de imoron helt enkelt.

peace friends

home sweet home

Är hemma ifrån 5 dagar uppe i Sälen. Det var riktigt kul måste jag medge. Bil resan gick fortare än vad jag hade trott, kollade på stardust dom sista två timmarna<3 iaf när vi kom upp så va det fint väder och vi ba softa i stugan tills dagen efter. Måndagen va också mycket fint väder så man fick ju lite RÖD färg i ansiktet, allt gick bra ;D Tisdag lika fint väder åkte på som bara den:D grilla korv i backen så jävla mysigt. hahah hur som helst så hände de en lite olycka, kom ner för en backe och åkte halvvägs upp på en annan lite backe(svårt att förklara). stood alltså med ryggen mot backen STILLA, mina kusiner och syster som står lite högre upp i backen börjar åka ner mot mig och till liftarna , jag börjar åka baklänges med brädan och det tar stopp för att massa snö har samlats på brädan så ramlar bakåt och tar i med handen, och FY FAN VA ONT DE GJORDE! är helt förvånad själv att ja inte börja grina:O iaf så åkte dom andra vidare medans jag satt och hade ont kvar. försökte även åka mer den dagen men blev så jävla osäker på mig själv och ramla stup i ett. så vi drog till doktorn för att han skulle kolla, fick då ett bandage och så sa han att den riktiga läkaren kommer halv 5 imoron. så då vare bara att vänta, onsdagen va fult väder och dålig snö i backen. så åkte absolut inget typ.. försökte åka men brädan ba fastna i snön och ramla och tog i med handen grät lite osv. sluta med att jag tog av mig brädan och GICK ner för backen. hahahaa så sur va ja. Så jag och mamma och min kusin tog bilen in till hundfjället och tandådalen för att kolla runt i affärer. Klockan blev halv 5 drog till doktorn haha, en tjej före mig hade också gjort illa handen och hon kom ut med gipsad hand då blev ja lite orolig när de va min tur. haha doktorn va snäll;D hon tryckte lite och trodde då att det kunde möjligtvis vara en spricka, men jag tvivlade på de:O för när ja fick sprickan i knät så va de heeeelt svullet. och min hand va normal. men iaf så sa hon att vi skulle gipsa på en gipsskena och att ja skulle till akuten och röntga när ja kom hem. iaf så fick ja gå runt med en gipsskena och kan säga att de SÖG kunde inte klä på mig själv eller nånting. hur som helst så åkte vi till akuten igår dom röntga och kände å så, och dom sa att allt såg bra ut så JAG SLAPP DEN DÄR GIPSSKENAN:D så skönt att bli av med den hehe, så nu har jag tagit en lååååång dusch. och hatar mig själv för att jag skriver så här mycket.

hejdå .!

önskar

Imoron åker jag till Sälen-Stöten och ska bo i en stor mysig stuga tillsammans med min familj och kusiner med familj. Kul! och kul btw att min kusin har typ slitit av korsbandet och kan troligtvis inte åka. :( och vi som typ räknat ner för att åka till sälen tsm och åka snowboard och.. men ja:( RÅTTA! men ser dock ej fram emot bil resan, hatar dalarna och deras landskap äckliga hus mitt ute i skogen de gör så att jag mår illa och får ångest på dessa männsikor. tråkiga männsikor hatar de, därför ska jag först sova några timmar sen kolla typ på film med datan dock kommer batterit inte hålla hela vägen som SUGER! önskar också att ja hade trådlöst internet men man kan inte ha allt i världen.
nu hettsar mina sms pojkar och måste agera!
lovar att skriva när jag är tillbaka eller om jag skulle möjligtvis få en chans där uppe i dalarna!

puss folket


MINA MINA MINA :D





äntligen! har typ vart på skopunkten på stan ett antal gånger och testat dom här skorna och bara vill ha dom!
Nu idag så var jag och mamma på erikslund och köpte dom:) har gått i dom hela dagen och dom är så extremt sköna och kan inte vänta tills att ha på mig dom i sommar och jämt! :D:D:D

RSS 2.0