sverige - england

tju!
i'm back in school. Yes det stämmer, första skoldagen skulle jag vilja säga och den sög:D haha längtade bara hem var så sjukt trött. Men i alla fall håller på med projektet där jag egentligen skulle fota men killarnas idé film projekt lät mycket roligare så jag bytte grupp:) har suttit hälften av dagen att komma på intervjun och svar till oss olika karaktärer. Sen på eftermiddagen hade vi rörlig bild och det verkar kul iaf:) sen fortsatte vi eller försökte fortsätta med arbetet men det gick bara för segt sen slutade dagen tack och lov!
Imorgon är det friluftsdag i rönnby skogen = tråkigt. eller egentligen tycker jag det är bättre än att vara i skolan men ändå, imoron kommer det vara kul:) och btw har ångest över praktik plats.... stor klump i magen och så fort man kommer hem så tjatar mamma också orkar inte. men aja hoppas jag överlever iaf!

nu ska jag fortsätta att kolla på sverige - england det står 1-1 spännande.
cyaaaaaaaaaa


hello brothers

Nu har skolan börjat igen och det betyder att bloggandet sätter nog igång också. Mitt syfte ska vara att skriva någonting kanske inte varje dag men ofta. he-he DOCK får inga inlägg bli långa om det inte är nödvändigt.
Just nu sitter jag och lyssnar på kings of leon och väntar på mat. Har vart hemma nu i 3 dagar från skolan som började i tisdags hann vara med på uppropet sen fick jag halsfluss=kul?=nej.
Så nu plågar jag mig med pencillin 3 tabletter om dagen och jag har fobi för att svälja dem obehagligt men men.
Nu ska jag käka sen blir det nog att kolla på sagan om ringen med alla andra är ute och roar sig!
Och imoron ska jag jobba också fast jag är sjuk men sa att ja kunde innan ja blev sjuk och det är kris på hotellet.
 Galet men men.
Hörs

RSS 2.0