sommarvärme

hej på er! önskar att alla kunde se mig nu, jag ligger i en solstol på min gräsmatta i solen med datorn i knät och har det bra i värmen. Men antar att ni får läsa om det och mina grannar se det he-he. Värmen är äntligen här och hoppas att den stannar länge också, så jäklans skönt så det är otroligt. Säger bara sorry till er som är på en varm utlandsresa nu när sverige är underbart:) 

Igår så va jag,Lisa&Christina på framnäs och stekte lite, bada också för andra gången i år varmt i vattnet<3 jag och lisa haha va som barn i vattnet och letade blålera hahaaha. på kvällen sen så spelade jag match mot franke losa med 0-1 orättvist vi var mycket bättre i andra och så fick dem ett skit mål. men men!

idag skulle jag egentligen ha åkt till framnäs igen med h-tjejerna men migrän stoppade mig.

jobbar fredag-lördag-söndag SUCK vill ju ta vara på värmen:( men om 11 dagar åker jag till spanien.

peace



ungefär så steker jag nu(h) bilen är ifrån rhodos 20-27 maj 09

utmattad

Fick skolavslutning i onsdags för skönt! synd att vädret har sugit än så länge. På avslutningskvällen va klassen (dem flesta) i lisas stuga och chilla och grilla. det var roligt. torsdagen vare träning och inte så mycket annat. fredagen så tog syster studenten det va riktigt roligt att kolla på man blir ju lite frestad och vill också ta studenten, men ändå ganska skönt att det är två år kvar för den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. hehe nej men klassen måste ta vara på tiden tillsammans:) va i vasa parken senare med joanna m.fl. cyklade hem runt 3 och helt underbart att de då var ljust ute!:)

sov 4 timmar sen vare bara att pallra sig till jobbet, jobba i 5 timmar sen kom ja hem utmattad sov, åt mat, sen kom johannes över vi kika twilight(bästa filmen yao) somna vid halv 2

söndag; gick upp halv 10 åkte till jobbet 10. skulle egentligen inte jobba idag också men frida fråga ifall ja kunde göra de iaf och vad skulle man annars göra en sådan regnig dag som denna? + att träning blev ändå inställd. så jag jobba så klart, jobba i 6 timmar själv ganska skönt faktiskt. fast har lite ångest nu för att jag glömde sopsäcken inne i städskrubben. he-he hoppas dom inte skäller på mig för att ja glömde slänga in den i soprummet.. usch får ont i magen!
hur som helst har kollat nya serien privileged de va bra:) eller dög iaf de som håller mig fast vid serien är snygga Will och Charlie ;) he-he-he.

imoron går jag på en morgonpromenad sedan sommarmöte på jobbet 14.00

ciao people


it's aliveeee!

oj! så sammanställer jag gårdagen lördag!

fredag : jag fick G i matte :DDDDDDDDDDD känns så jäkla underbart! jisses va nervös jag va inför mitt muntliga "test" inför johan. anyway så skrev han tal på tavla så skulle jag räkna ut det, han gjorde 2 prioriteringstal och 1 avrundning, och jag klarade alla 3 så jäkla happy:)

idag ska jag se på fotboll vik - franke, jag är fortfarande lite små sjuk!

peace

RSS 2.0