day 'n nite

Trött trött och trött.

Bajsar på skolan nu i en vecka. SPORTLOV!
Känns så jäkla kul måste jag säga. Hade svenska prov imorse och det gick hyffsat bra. Hoppas på ett bra resultat. Annars blir jag grymt besviken..:( 
Annars i veckan så har de inte hänt så mycket, chillat på som vanligt med mina hoes jassssss & ammmmms<3
Ledig i onsdags också satt och kollade på alla One Tree Hill avsnitt som finns OCH FAN VA BRA<3 shit vad jag är förälskad i clay<3 helt perfekt kille. varför vill han inte ha mig?:( .... buhuu!
Är väldigt trött och ont över allt, ska käka tacos ikväll och sen blire nog slappa framför tv'n eller nått. Ska höras med vickevire senare ikväll men orkar ändå ingenting i guess.... LAT TJEJ JA!

Åkte buss 17 hem idag för att jag hatar 18 för den går var 25 minut seriöst bög buss.. gick hemifrån friskis istället då.

Nu ska jag prata med min älsklings simon världens bästa<3

been there done that messed around i'm having fun don't put me down

Jag längtar tills torsdag och ett efterlängtat KI BOX PASS :D

Idag hade vi friluftsdag och det var grymt kul. Förberedde med massa kläder så jag ej skulle frysa! men höll igång och frös ingenting förutom när man satt inne i "värmestugan" och allt smälte. Vi hade JB Olympics göra ett vindskydd - en brasa och en media skulptur! Och ärligt talat så tror jag att vi vann, dom säger vinnarna på torsdag. SKULLE VARA SÅ SKÖNT ATT SLÅ FUCKING BERGAKUNGEN!!!!!!!!!!!! Eftermiddagen körde vi pulka och fan fick mig en riktig dusch i ansiktet med snö. fy fan inte skönt. Men kul var det haha. Sen grävde jag ner amanda i snön hahahahaha en porrig skulptur kommer in nån bild på det sen ;) haha! Sen var det hemgång. Helt slut som jag är så säger emma att vi ska träna och joanna säger att vi ska ses på resebyrån klockan 4 och lämna in lapparna så vi får åka under 18 utomlands. Hann inte träna men det blir fotboll imoron sen blire nog lite gym efter det också tror jag:)

Nu ska jag försöka plugga till svenskan men är så jävla arg så måste försöka lugna ner mig först. Simon försöker så gott han kan hahaha stackars... (u)

hey hey ....... yeah yeah ....... hey hey ...... yeah yeah

Den som vet vilken låt de är ju grymmmmm den får fan belöning:D

Idag tog jag sovmorgon för att jag ville se på hockeyn imorse sverige vann med 3-0 mot finland! super. Ovärd skoldag inställd lektion på eftermiddagen. Jag och ams skulle göra massa rester men slutade med att vi inte gjorde ett skit (som vanligt då), HEHE.
Träna idag med emmsi 1h gym


 
Satt fint de! Nu är jag övertrött och drygar med mamma och pappa vi tävlar om vem som kan göra mest situps och armhävningar mamma lämnar wo. haha SÄMST!! sen visar jag henne ki box passet och hon säger ALDRIG kommer aldrig orka gå på det för fan hahahahhaa! sucker mammsen.

IMORON ÄR DET FRILUFTSDAG! ska fan kriga med kläder är fett taggad kommer bli en sjukt mysig på olika sett hihi(a) det känner jag på mig:) har handlat pastasallad kakor och cola dagen är savad! super nu blire musik dusch och läggdags puss:)

i miss yooou

Det var länge sen jag träffade amerikanarna. Hmmm sommarn 08 var det. Pratar just nu med oliver på facebook chatten. Han säger nu att Will kommer hit 7 mars och att han ska bo här i några månader. ALLVARLIGT??????!!! han ska spela fotboll ALLVARLIGT JAG SKA FAN I MIG TRÄFFA HAN DÅ:D:D:D:D

fan vaaaaaaaa glad jag blev hihihihihihi :)

igår gjorde jag inte mycket. idag gör jag inte mycket pluggar rörlig bild.



från borlänge sommaren 08

Gram, Will, Jag, Oliver, Ella, Alex, Ajsha, Hanna and Christian is the one who is laying on the grass.

knäskålen

JA.. jag har sjukt ont i mitt onda knä och det är fan inte okej. inte bra. USCH!!
Blev inge harry potter igår. Måste verkligen hitta ett bra tillfälle att kolla igår var det inte det.
Imorse blev det jobb 9 - 13.30 gick rättså långsamt var inte alls på hugget! Men var ändå själv så det kvitta. Ganska så trött på eftermiddagen så somnade några timmar. Skulle ha tränat med emma men trodde jag inte skulle hinna för att min syster skulle spela innebandy men det visade sig vara borta match så skulle kunna ha hunnit. Men orken fanns nog ändå inte men imoron blire ki box:)

Har precis tagit en dusch och är fortfarande trött. Tror det blir god mat hemma, melodifestivalen, plugga lite och OS :)

adios amigos

i looked up to you but you thought i were looked the other way

Satt upp till halv 2 för att bli klar med svenskan igår natt. Gick ut med hunden i stormen vid 12 tiden. Sen fortsatte som en galning. Och äntligen gjorde vi redovisningen och adjö bort bye:) Lång och tråkig var den seriöst liksom. Varför stod jag på ett bord och redovisa? aja.
Försökte att stunta i träningen idag men nej nej pallra mig ner med emmsi och jobbigt var det. Mina vader är typ döda. Skulle gymma efteråt men hade panik ville bara bort därifrån eftersom en viss mr. S var där och kan inte vistas så här tillsammans med han hahahahahahaa då skulle han bli blind usch nej.

Sitter nu och väntar på mat. Blir lite jobb imorgon och sen träning kvällen människor vad händer?

Ikväll blir det iaf harry potter tror jag :D


even if it's going wrong

Är sjukt trött.
Idag så inträffa
1. FICK G PÅ MATTEPROVET:D helt otroligt..
2. Närmare helg men trodde det skulle bli en jobbfri helg men ska jobba några timmar på lördag. så de är ändå okej!
3. träffa inte victor han var sjukis.

Dagen har gått segt. Och just nu sitter jag med plugg ångest inför svenska arbetet imoron men bara jag får det gjort. Behöver inte vara så långt för då somnar man. hehe så ska försöka få till det! Fredag imoron, vill träna men tror ej jag orkar/hinner. Isf gymma senare på kvällen emmsi är du på?

Nej fredag imoron. svenska redovisning sen antagligen jobba med dom där konstiga frågorna. JENYY SE TILL ATT BLI KLAR MED DOM! listan är fan lång på läxor just nu.. suck!

nu MÅSTE jag skärpa mig och jobba svenska..

AYIA NAPAAAAAAAAAA 10(#)

JAAAAAAAADÅÅÅÅÅ
 JAJAMENSAAAAAAAAAN!!!!!

9 AUGUSTI BÄR DET AV:)
 
daniella, joanna, rebecca, jag, liza
(inte lotten..)

HAR GJORT EN AYIA NAPA TAGG PLAYLIST PÅ SPOTIFY SOM JAG LYSSNAR PÅ I MINA HÖRLURAR GRYM BAS OCH HÖGT SOM FAAAAAAAAAN :D:DDDDDD LÄNGTAR SOM IN I HELVETE MÄNNISKOR :D:D:D:D:D:D:D


vårat hotell :D:D:D 3 stjärningt och ett riktigt svenskt ungdomshotell:D 650m till strand 550m till centrum :D:D:D:D:D

i wanna be free

 Sorry för att inläggen blir så långa. Inte min stajl..

Men måste tilllägga att roligast på fredagen var när jacobs utbytesstudent kzysztofh STAVNING??? hahaha ramlade HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA fan kunde inte sluta skratta det var så jävla roligt ;) alltså hahahahahahahahah underbar landning! nej usch snäll nu va..

vad sägs som lite svenska arbete? KUL. lol....

TORSDAG IMORON!
*hoppas på att få veta att ja fått G på matteprovet.
*snart helg<3
*TRÄFFA VICTOR:)

yttligare en fortsättning:)

Hehe går segt med att uppdatera comenius veckan men nu dom två sista dagarna :)

Torsdag; Vi åkte alla till sthlm det vi inte visste när vi kom fram var att bara utlänningarna fick gå på guidad tur på förmiddagen så vi svennebananer fick gå på stan istället och shoppa!:) Hittade en tshirt på zara inget annat. Så sjukt tråkig säsong på kläder blä vill ha vår och dess kläder.

Lunch åt vi på skansen sen vidare till vasa museét :) Jag elin macki och fredrik satt oss i den så kallade "bio salen" och kollade film där det var bara jag och macki som orka hålla oss vakna:) haha så vi gick runt och utforska båten och alla dess grejer sen! HAHA hitta en dykarklockan mycket fint. hahahahaha orkar inte gå in på detaljer men kul var det! En timme på museét gick fort.
 På väg hem i bussen bjöd jillsan på show haha, han satt inne på busstoan och lyssna på musik så jäkla rolig sen fick vi några filmklipp på när han säger "vem var det som kasta" haha:) Kom till stan vid halv 6 och vi skulle vara i skolan kl.6 för att äta traditions middagar. Det var kul! Men sorgligt när vi insåg att det var våran sista kväll tillsammans. Alla andra drog vidare till nå ställe men vi var uninvited.

Så jag och kamila åkte hem och umgicks med måns ett tag<3 sen snackade om jillsan och dunkade musik som fan hahahaha :)  Det var riktigt roligt. Somnade sent den kvällen pga. ett samtal som pågick i en timme ungefär med en människa.. till slut så vakna jag upp av att människan skrek i telefon ba IHKSDHJDFFBBF ok du sover nu godnatt....

fredagen; Hemresan för alla utisar. Polen skulle åka bussen kvart i 3. så på förmiddagen ville dom gå på stan. Tjejerna ville inte gå med oss bara emil. Så vi gick och leta present till hans flickvän hela förmiddagen segt. Vi åt på kh (konserthuset) och sen "sista glassen" på mc sen mot skolan och hämta deras väskor.

 Sa hejdå och dom hoppade på bussen mot arlanda. Samtidigt som det kändes ledsamt så kändes det jävligt skönt med frihet :)
Kom hem helt slut i kroppen och lyssnade på Akon - Freedom ett ANTAL gånger och bara var happyface.

men har haft en sjukt rolig vecka. Har lärt känna nya människor vilket som jag älskar att göra. både svennebananer och utisar! Ångrar ingenting. Mitt tips till er om ni någongång får chansen ta den :)


tisdag

Fortsättningen av utlandsveckan..

Tisdag; Vi gick upp 6 på morgonen för att vara i skolan kvart i 8 för att åka till romme:) Blev en chill bussresa upp det var skönt att hon satt med sina polska kompisar så det inte blev pinsam tystnad hela tiden haha för hon var ju då inte den mest pratgladaste jag träffat. Väl där framme så åkte inte polackerna så vi svenskar bara dumpa alla och körde själva! Är ju så kul att åka:) vill åka mera! Sen var det bara hem duscha och ner på Bandy vsk-vänersborg riktig skit match. men hellre de än att sitta hemma :) När vi kom hem så chilla vi lite sen la vi oss tidigt!

Onsdag; salas silvergruva och det var intressant. Dock när vi skulle åka ner hissen till gruvan så funka inte hissen utan den hade stannat på vägen upp. FICK PANIK! hissrädd som jag är och då kommer bilderna fram om vi skulle ha fastnat i hissen så skulle vi sitta fast där för alltid. Hiss killen bara skratta åt mig, it micke med. inte okej! men vi klara det och åkte andra hissen ner. Det var kallt i gruvan och väldigt coolt och overkligt! Åt lunch i skolan och på eftermiddagen så skulle vi till tidö lindö slott. Var ganska så ovärt man ba jaha nu då?.. Så vi kom tillbaka till skolan vid 4. Då drog jag elin kamila och aleksandra hem till mig för att fixa oss innan bowlingen på strike. SNabbt hem snabbt ner till donken för käk sen bowling på strike det var kul. körde med madde och emmsi och helt plötsligt var dom borta hittade dom i baren i en halvtimme!!!!!!!!!!!!!!!! så fick köra själv....... haha, Efter bowlingen gick vi några hem till jennifer på oxbacken som jag ångrar mest. Fan va trötta vi var och ville bara hem. Och ingen skjuts hade vi heller så vi fick ta bussen. Missa bussen 22.10 och fick ta 22.45! sjukt trötta! så det blev läggdags på en gång.


freedom

Har aldrig mer kännts skönare att vara hemma ensam just nu:)

Den här veckan har gått så fucking otroligt fort....:( Tycker nyss att det var söndag och jag hämtade min polska utbytesstudent på centralen.

Kan berätta allt nu :)
I söndags hämta vi upp henne jag mamma & pappa. Pinsam tystnad i bilen påväg hem som jag själv visste att det skulle bli. HEHE! Visa henne runt här hemma och hennes "rum" sen prata vi väl lite. Eller försökte prata med henne men hon var så sjukt blyg.. Så vi gick och la oss vid typ 10.

Måndag blev deprimerad på att hon aldrig åt nånting varken mat eller frukost.. Välkoms grej i skolan och presentationer om alla länder. På eftermiddagen gick dom runt i västerås och vi var på vanliga lektioner. hämta upp dom vid 4 och då drog vi några stycken hem till jennifer på oxbacker och fördrev tid tills vi skulle klockan 6 äta på spicy alla tillsammans:) den kvällen var väldigt trevlig då vi lärde känna polackerna lite bättre sen slutade kvällen med att pappa hämtade oss vid 9 ifrån spicy då vi kom hem as trötta snackade lite, gick igenom skolkatalogen, kolla massa bilder osv. Sen la vi oss vid halv 11.

tisdag kommer snart:)

snabbbb update!

OKEJ
en snabb update då!

Min polska tjej kamila är här i början va hon jätte blyg men det är så mycket bättre nu. Ska gå in på detaljer sen men nu ska vi sova. eller hon sover redan!
Va i romme idag kul. sen bandy nu på kvällen vsk suger. hahahaa och kamila har en av turkarna efter sig stackare så vi har skrattat som bara den nu ikväll herregudars. ah som sagt mer information om det sen. nu ska jag sova klockan ringer 7.00...........

PUSS
PUSS på ammmmsi i skolan(L) miss uuu(u)
PUSS på jasse stay strong!

nervös eller ?

Har vart helt cool lugn tills nu. Nu börjar jag freaka!!!!!!!!! Det kommer en polsk utbytesstudent hit som heter kamila:) Och hon kommer om bara några TIMMAR!!! Hoppas på att hon är trevlig och rolig och ser framemot att vara här no fear:) annars kan det bli jobbigt:( Har iaf bestämmt att vi ska äta pizza ikväll min familj och hon, svårt med mat val hoppas att hon tycker om det...

hon kommer vara här ända tills på fredag 24/7 i mitt hus i mitt sällskap! sjukt spänande!!!!!!!

aja har städat hela huset nu och ska nog fortsätta med det. Har aldrig sett det så här rent. jisses.

ja ja ja

Kom inte på nån rubrik så tog va de stod i ett sms som jag fick nyss.

FREDAG; Vaknade vid 11 skönt att sova ut. Drog ner på stan med emmsi vid halv 2 inhandla lite najsiga grejer. Kanske lägger upp bild påt senare:) Åkte hem fixa i ordning mig och drog på personalfest/middag hos frida:) Det var väldigt trevligt, vi käka snacka körde sing star och hade allmänt skoj! Blev inte så sent eftersom jag ska upp och jobba imoron yey! Sen om jag hinner så ska ja fort ner som fan på stan och in på en resebyrå och checka resor. Vi får se!
1 dag kvar innan kamila kommer har haft lite kontakt med henne nu och hon ser framemot att komma hit det ska bli skit kul:D

Imoron kväll ska jag kolla på melodifestivalen med glenn:)
HEJAAAAAAAAAAA OLAAAAAAAAAA!!!!!!!<3<3<3<3<3<3

Nej nu ska jenny sova. Hunden är här i helgen också så vaknar väl i natt av att den hoppar upp i min säng. mys..

hörs imoron ciao

ki box

Är inte alls på något blogghumör men ska fatta mig kort.

Kom hem ifrån skolan slappa lite bytte om och åkte ner till friskis. Emmsi stod längre fram i kön och vi var ösäkra på om jag skulle få en plats av 25 på ki boxen. Men jag knep 23 platsen hahah så jävla grymt:D

Så jag och emmsi tog ut våra arga känslor på boxningen det var sjukt skönt och jobbigt! Tar i extra mycket när man är arg och irriterad!

Kom hem och tänkte skönt att slappa men sen kom jag på shit. ska ju ner på stan och fika med joanna och daniella så det var bara att kasta sig in i duschen sen fick jag skjuts ner! Det var trevligt, viktor joina oss också! Vi har kommit långt med våra resplaner iaf känns otroligt kul:)

Har blivit väldigt hängig nu ont i huvet..
Måste sova och ladda om tills imoron för då är det stor shopping med emmsi på stan och sedan på kvällen personalfest:) ska bli spännande! hehe

på söndag kommer kamila hit:)

godnatt

fan fan fan

FAAAAAAN jag hann inte skicka in min affisch till irstablixten fast den var klar.. så jävla irriterande, är sjukt irriterad och besviken. FAN ALLTSÅ! den blev ju snygg...... :(

Har slutat och tar bussen om 10 minuter. Matteprovet gick hyffsat idag faktiskt:) glad för det.

Ikväll blir det träning med emmsi och vi ska tänka på en äcklig person. Blir så sjukt irriterad fan! så jävla omoget att hålla på att trycka ner andra hela tiden!!!!! blir ett längre klago inlägg på det senare.

Nu ska jag hem dårå och ladda om.. LEDIG IMORON:D:D:D:D

här kommer min affisch, vad tycker ni ?


tönt

Jenny säger: tönt, jag har matteprov imoron..
Simon säger: då är ju du en tönt..
Jenny säger: varför?
Simon säger: ingenaning..
 
alltså lost kille eller vad. en konversation som inte ledde någonstans allt. sluta med att det blev, va? vad snackar du om? men va ? vad snackar DU om?

hahaha orkar inte...

Har pluggat matte sen 7 ikväll. Min syster hjälper mig på traven så jag fattar någonting iaf. Har lärt mig en del grejer som sitter fast i huvet nu i think. Men sen finns det vissa grejer som jag inte ens tänker börja lära mig. Hellre pluggar jag på dom grejerna jag kan SKIT HÅRT så de verkligen sitter istället för att plugga på allt och kunna allt lite halvdant. nej nej det håller inte. Men vi får se hur det går. Men ganska säker på ett IG! FITTA.....

Ska kolla andra avenyn hihi:) vet inte vem jag tycker är snyggast eller bäst av markus eller kim. hmmmmmmmmm!

hungrig!!

Skolan idag har rullat på. Inte allt för rolig som vanligt. Svenska på morgonen och jag tycker faktiskt att jag fick rätt mycket gjort. När jag jobbar på så går det snabbt! Lunchen kom och gick. Jag jasmin och ammsan stanna kvar och skulle plugga matte. Jag gjorde två tal sen kände jag mig färdig. Allvarligt jag kan inte det här äckliga andragrads kapitlet.. Jag kan pq-formeln det är allt! Resten är kaos i mitt huvud. Så jag förflyttade mig till vårt klassrum och jasmin hjälpte mig med min disco-affisch isälltet! Tro det eller ej men jag har den typ färdig har bara lite små detaljer men annars är jag faktiskt jäkligt nöjd:D Tror den inte blir vinnare.. men jag är nöjd iaf!
Hade det sjukt segt var dryg och som attans nu på eftermiddagen!!!! hehe satt kvar ända till kvart i 5 då pappa kom och hämta mig. Det känns bra att han hämtar upp mig den här veckan slipper jag ta bussen.

Fattigt med mat här hemma.. så får hungra ihjäl. Men rätt åt mig har inte tränat nå den här veckan. Men jag är sjukt sugen och taggad på ki box imoron med emmsi. Längtat såå fett mycket sen förra veckan!:)

Nu äre dags att sätta igång med freddie's utvärdering, affischen och plugga matte.

Ciao

always love

Som ni märker så har jag typ grymt tråkigt.
Jag har gjort en lång lista på alla mina rest uppgifter som jag måste göra. Jag blev i alla fall klar med stress uppgiften så den är inlämnad och klar. Lång blev den i alla fall!

Har jätte ont i huvet, har tagit ipren men det hjälper inte. och ändå sitter jag vid datan? Jo det måste jag göra för att kunna plugga. Skit segt..

Ska lyssna på lite depp musik så jag blir glad. Går ju inte att plugga matte i den här huvudvärken i alla fall, Blir sten hårt imoron och det betyder ingen träning heller FAN!

Nej ny duschad och klar människor muntra upp mig, köp en kaka eller ge mig en puss!

tack

they take what they wanna take

Hade ett raseriutbrott nyss om den här jäkla stress uppgiften.
Hur påverkas man av positivstress på ett fysiskt sätt?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa vem bryr sig? inte jag. Så glad på mina gruppmedlemmar som bara ska ha av kakan sen äta den med. Men "man kan inte ha kakan och äta den med"

I alla fall så sitter jag med äcklig huvudvärk och denna uppgift, disco affischen, 2 utvärderingar och massa mer. Palla nej svarar jag. GLÖMDE OCKSÅ MATTEN.... ÅNGEST!

Mår inte allt för bra just nu. Synd om mig fan. Ska snart ringa ett samtal som kanske piggar upp mig<3

peace för nuet

blir en bild också


alltså inte allt för glad!!!!!!!!!!

ba ba ba ba ba aba ba abbababababaa

Jag har en liten fråga, och frågan lyder som så... CITAT AV LINN BRENNA:D

Har panik över affisch jävel! usch!

har inget mer att säga nu ska det pluggas pusspuss




p.s
är kär i amanda idag<3<3<3<3<3

RSS 2.0