snabba pengar!

Försökte mig på att uppdatera två gånger igår men fick hela tiden upp "sidan kan inte visas"  när jag tryckt på publicera. Stor suck! Hur som helst så i fredags tränade jag och liza efteråt så gjorde jag ingenting kolla på solsidan rätt kul! Sen somnade jag vid halv 12 mycket skönt. Upp med tuppen och jobba på lördagen var ganska så skönt inte alls så mycket att göra. Slutade redan vid 2 sen låg jag hemma i soffan med datan och sov till 6. Då jag börja göra mig i ordning inför kvällen. Kom till spicy försenad som vanligt hehe. Åt där med liza linda & daniella. :) efter att sofia kommit så drog vi till ica och köpte godis eller dom gjorde jag stod emot duktigt!:D Sen gick vi på snabba pengar! Jag tyckte den var bra första halvan men sen gick det utfört. Hade inte joel kinnaman vart med i filmen hade jag verkligen inte tyckt om den lika mycket. Men men alla tycker ju olika! Ingen har rätt eller fel.
Efter filmen som slutade kvart i tolv träffa vi på viktor och gustaf på stan dom skulle till en fest på vallby och jag hade pratat med glenn tidigare och han hade bjudit dit oss tidigare. Så vi hängde på grabbarna, Var helt lost på vallby när vi klev av bussen, sen mötte folk ifrån festen som sa att den höll på att läggas ner så vi hoppa på samma buss tillbaka igen! Ganska segt men hade roligare än att bara åka hem iaf;)
Men vi satte oss på bussen och åkte hemåt iaf sen.
Somnade inte förns halv 4 låg och kolla på guldbaggegalan hehe.

vaknade halv 2 idag sköööööööönt

intensivt !

Är glad för att jag lyssnar på starstrukk:) Så grymt peppande låt måste jag säga.
Idag sög skolan fan! gjorde inget annat än att prata med jasse och att spela bubble spinner. Gick hem vid 3 efter som vi inte ens hade någon lärare ovärt. Jag och jasse önske tänkande ska vara med våra bf's<3 grrrr<33333333333333 hahahahaha

I alla fall så åkte jag hem och ladda om in för ett intensivpass med liza:) Det var väldigt roligt måste jag säga.

Känns bra med träningen nu igen.

torsdags; KI BOX 75 min, 20 minuters jogging hem
fredag; Intensiv 60 minuter
Lördag: jobb - mat på stan - bio med tjejerna:)
söndag: plugga? träna?

GLAD :D

PARTY IN THE JENNY'S HEAD<3

JASMIN TJATAR PÅ BILDER!!!!!!!!!!


23/1 2010



JULI 2009



23/1 2010



JANUARI 2010



AUGUSTI 2009



AUGUSTI 2009



FEBURARI 2008




 

AUGUSTI 2009

lypsyl

ÅÅÅÅÅÅÅH har grymt tråkigt.......

jag vill bara gå hem som madde ska göra:( fy fabian vad jag hatar skolan just nu.
Igår så körde jag och emmsi ki box och det var skit kul:) trodde det skulle vara så mycket jobbigare så det kändes ändå rätt bra:) skulle gå hem sen men fick nå jävla ryck så jag joggade hem istället as duktigt av mig:) hihi. Idag ska jag träna intensiv med liza:) Ska bli kul! Sen ikväll blire bara att ta det lugnt ska jobba imoron. Har inte jobbat på väldigt länge så januari lönen blir inte hög.:( Och på lördag så blir det nog snabba cash med liza också:) hihi blir iaf en lugn helg ifrån min sida:D

40 MINUTER TILL LUNCH segtttttt. kommer gå hem väldigt tidigt idag! måste hem och ladda om.

biff jenny

Nyss skrev glenn till mig:

Glenn säger:
åhhh biffjenny!

vad ska man säga?;) haha

Men idag har jag legat i hårt. FETT BRA! fick mycket uträttat idag. Klaga så mycket på att jag inte var nå pepp på fotbollsträningen. Men när jag väl kom dit och körde så var det så klart hur kul som helst gillar vårt gäng:) Träna fotboll mellan 18.00 - 19.45 sen sprang jag direkt över till friskis med emma vi körde

20 minuter gym
30 minuter medel pass
45 minuter gym

Sen gick jag hem 30 minuter promenad tog en jäkla tid eftersom inget var plogat.

så varsegod glenn kalla mig hur mycket biff du vill;) Nu ska jag iaf in i duschen och sen sova gott som en queen! UNDERBART. torsdag imoron får se vad det bjuder på.


candle light

Drömde typ en halft mardröm i natt. Jobbig var den iaf.. Halv dag idag skönt! Gick på stan med elin ett tag. Nu är jag hemma för att ladda om till fotbollsträning sen gym med emma. Är inte taggad för fotboll om man säger så.. men men vi får väl se. Är hungrig också. hmmm shit va jag klagar!
Imoron är det torsdag och då får jag ta tag i komplicerade grejer. fan vill inte!

nu ska jag njuta av min lediga tid tills träningen börjar suck.

just set them up to knock them down

Har gjort klart en utvärdering. Håller på med fredriks utvärdering snart klar med den också eller iaf frågorna. Men kan inte direkt koncentrera mig..

Ska ta tag i mina läxor den här helgen + imoron till fredag. KÄMPA PÅ!

lyssnar på en bra låt nu och försöker focccu. ciao bitches


hold me down

Jag funderar på om jag ska köra medel 75 19.15 eller om jag bara ska skita i det och kanske ta en lite springtur?
Vill köra med men har ingen att köra med....:( fan att jag ska vara så feg att gå ensam!!!!
Får se hur det blir, men iaf idag så var skolan lugn. Jobbade på med disco-affischen till irstablixten sen hade vi vårat efterlängtade friskispass och shit va kul det var. Fick äntligen ut min roliga possitiva känsla eller vad man ska säga det var grymt kul i alla fall:) Fick väldigt bra kritik efteråt också så det var väldigt kul!
Det går inte allt för snabbt att åka buss hem heller. Tog minst en halvtimme och egentligen ska det ta typ 9 minuter.. suck! När ska jag börja cykla? hmmm. snart tror jag bara att man ser ut som en jävel när man kommer in i skolan.

Nej nu ska jag försöka få med mig nån på friskis hihi :)

JENNY LARSSON HAR KLIPPT SIG!!!!!!!!!

Det är sant och jag delar det med världen och de händer inte ofta;) hahaha men jag är nöjd och de är bara lite kortare fortfarande långt:):):) så fine om ni tänker skrika de på hela skolan imoron go ahead ;) NEJ SKOJA ni är tyst men jag kan erkänn att ja klippt mig men ahhhhhhhh SKIT SAMMA :D

Igår var jag hemma hos farmor och åt middag alltid lika gott somnade sen 22.00 skönt. Vakna runt halv 4 av att hunden står och nosar mig på armen mys<3

Måndag då. Började 10 fick sällskap med alex och isak på bussen mycket trevligt faktiskt:) vi skulle på en föreläsning på växthuset SÅÅ jävla tur att jag ringer ammmi och hon säger att dom är på väg dit hade nada koll på det. Men det var väldigt intressant handlade om kost och äckliga ingridienser. Aldrig mer cola blä.. drog en sväng på stan och hitta lite grejer som jag vill ha:)  eftermiddagen var ganska så najs faktiskt. Kolla på massa olika filmer. Efteråt så skulle jag klippa mig hos ida:) Det var hur trevligt som helst och hon var hur duktig som helst :) Nu ska vi ha hunden här i en vecka till. Och jag har dampat upp den rejält älskar att den är så grymt lydig. Men ¨måste ut och gå med den nu den har för mycket energi;)


happy ending

Okej igår... Börja med att bussen krocka mitt emot hållplatsen där jag stod och väntade så vi fick stå och vänta i 30 minuter på att den skulle fixas as irriterande! När jag kom hem till joanna så plinga jag på as länge men ingen öppna haha då smög jag in där dom satt i köket och skrämde skiten ut dom hahaha:D
Vi drog igång med våran traditionella förfest som alltid är höjdpunkten på kvällen. Det var jag joanna daniella vanessa liza och freja:) Vi hade grymt kul tills vi skulle vidare till en fest på viksäng. Jag och vanessa sprang som galningar till bussen för att hinna med. Vi lekte i snön på väg dit där jag tappa mitt busskort och mobil men märkte inte det förens jag gått ett tag. FETT TUR ATT JA KOM PÅ DET!!!
När vi kom till viksäng kom viktor och mötte oss sen satt jag i trapphuset och prata i telefon i en timme typ.<3 Kändes hur skönt som helst det gjorde min kväll värd! Efter de så var jag något social iaf;) vi hade roligt till klockan blev 2 då vi skulle ta bussen till stan och det va ett jävla tjaffs om vilket håll bussen skulle komma ifrån så jag och daniella gick in till stan istället och FUCKERS vi kom före er också hehehehehee:) då va sängen nära alltså..<3 men träffa lite människor på bussen som sedan utlöste till det ena och det andra kom hem runt halv 4 väldigt arg och trött!

men i stort sett så var kvällen väldigt rolig. Känns som om jag är tillbaka haha;) Nu måste jag bara sätta igång och träna fettet måste BORT BORT BORT!

nothing is right when you´re gone<3

<3

Igår så blev det fest!
En väldigt lyckad kväll ändå.
En sak gjorde mig sjukt glad igår också hihihihihi<3<3<3<3<3<3<3
Ska berätta kvällen detaljerat men ska borsta tänderna sen ut med hunden en sväng.

UNDERBARASTE UNGE<3

ny duschad och fräsch

Segaste fredagen igår. Haha fan va jag och emma dryga på mediekommunikationen fredrik höll på att gå i taket!:) Det var faktiskt roligt men tycker synd om freddie<3 hihi. Iaf så var jag och V as fest sugna igår men blev inget av det. Så jag dryga med min familj när dom kom hem sen fick jag ett roligt fyllesamtal av någon MR.X!:) Gick i alla fall och la mig halv 12 skam på en fredag. Vart har jag tagit vägen? Men ikväll blire drag då ska jag unna mig god dryck som ja inte gjort dom senaste dagarna! Btw testa min likör apple sourz igår FAN VA GOD<3  love it!

Vaknade idag kvart över tio av att det står en hund i min säng och slickar mig i ansiktet haha eis är på besök<3 Underbara hettsiga hund<3 så nu hela förmiddagen har jag lekt med kraken. Vill bara äta upp jycken. 
 
Tänkte ta och stor städa mitt rum som inte händer allt för ofta. Ska bara klä på mig kläder så kör jag igång känner mig taggad.

lycka till! :)

väntar också på ett sms ifrån en underbar person<3

jag vill vara ledig ledig ledig

Heheheehehe segaste dagen ever. Vi skiter i den här veckan för har ändå inte gjort nå speciellt än att ha tappat rösten:) hehe

Dagens citat;

Jasmin: tetris nynnar sången!!
Amanda: ååååh nu får du ge dig!! 
jag tar mitt matkort och drar det i hennes halsduk (som om jag ska betala).
Jenny: Så nu stängde jag av dig!:)
Jasmin: Nej nu satt du på mig!
HAHAHAHAHA
FAN VA VI SKRATTA :D

RGB

Sitter här i skolan på medieproduktion eller multimedia vet ej vilket.. Lotta går igenom irstablixten jobbet som vi ska börja göra. Min affisch ska bli bääääääääst!!
Varför jag ens kom till skolan idag kan man ju undra? Kan ju knappt prata sen så jävla ont i kroppen och så sjukt omotiverad. Sen har vi idrott idag.... hur fan ska jag överleva? i dunnnnoo. Funderar på att gå i graven ett tag. åkte med emmsi till skolan idag och nu sitter jag och fryser och går nog hem vid lunch eller får se. Vad fan äre med mig?

nu är jag äckligt irriterad bye

let's bring it back

Måndags kväll. I fredags när jag gick upp hann äta frukost sen ringer min tränare och undrar om jag kan hänga med till åland-finland och spela fotboll. Och fasen vad sugen jag blev då på fotboll så jag tacka ja och vi skulle åka 11.00 så jag åkte till skolan och tog ledigt sen snabbt hem och packa. Tog tre timmar med bil till grisslehamn sen 2 timmar med båt. Vi kom fram vid 6 då åkte vi till vårt boende jag bodde med sara & alexandra:) vi gjorde inte så mycket den kvällen än att kolla på let's dance och spela kort. Lördag morgon uppstigning 07.15 (06.15 svensk tid) frukost sen 4 matcher den dagen. jobbigt. Första matchen var mot finlands bästa lag åland united vi stod emot länge men förlorade med 2-0. Nästa match mot Boo FF vinst med 1-0. Sen mötte vi Huddinge jag klara mig till lite mer än hälften av andra halvleken då jag åkte på en jävla ond lårkaka. Så blev haltandes med det och kunde inte spela sista gruppmatchen emot djurgården. Men vi vann den med 3-0 ändå så måste säga att det var våran bästa match den helgen! Efter så blev det bara slappa alla var trötta i kroppen och överallt. Så blev mycket kortspel och softning! Söndagen fick vi sovmorgon till 9. Match om 3/4 plats 14.00 mot hässelby. Där vi stod emot bra trotts trötta ben förlorade matchen tillslut med 3-0 blev inge spel för mig tyvärr. Vi åkte tillbaka och packa det sista sen åkte hem med båten halv 7 och FAAAAAAAAAAAAN va det gunga... mådde hur illa som helst den resan var fasen inte kul alltså! Jag och natta trösta oss med illamåendet så vi spela på maskinerna och jag kamma hem 50kr klirrrr i kassan fett stolt:D hahaha
2 timmars jobbig båtresa.. sen 3 timmars bilresa hem. Skönt att vara hemma men helt cpppppp sjukt att jag fått så ont i halsen bara så plötsligt... har tappat rösten helt får inte fram ljud hur ska detta gå...

riktig bror

Glömde skriva dagens höjdpunkt i torsdags;

Dagens citat by Christian:)

victor röker... FY

christian: får väl lägga mig här och sova i soffan tills halv 8 då träningen börjar ikväll...
victor lutar sig mot christian
christian några sekunder senare.
christian: ja inte går det ju att sova i den här röklukten.
jenny&amanda: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
victor: ägd! sätter sig upp och lutar sig åt mitt håll.
jenny: nej jag vill inte heller ha nån skorsten nära mig iaf.
victor: meeeeeeh taskigt... ledsen:(

hahahahaha skratta så jag fick ont i magen!

what goes around comes around

Denna dag har gått ut på 1. mått illa 2. haft ont i magen 3. stresshormonerna hakat upp sig 4. ilska 5. ledsen 6. frysit 7. bråk

Dagen börja ju inte bra med försovning på en timme. Sen inge god mat åt inte mycket. Rolig eftermiddag iaf med estetisk verksamhet. När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och lyssna på depp musik. Är så jääääääääävla irriterad arg ledsen ord går inte att beskriva det är många anledningar. Men fan va arg jag är på speciellt en, finns ingen anledning till varför det började så varför starta du allt? bara ditt stora ego som tar över. Hade en bra pratstund med många ikväll. Speciellt mamma som lugnat ner mig i det hela. Farmor som alltid är bäst. Emmsi som känner likadant. Amanda är kung<3 simon som äntligen är på min sida<3 mm. nej har underbara vänner<3
Att nu lyssna på musik hoppas jag ska få mig att må bättre. Har även haft vilodag ifrån träningen idag var inte alls nå pepp.. får ta ut min ilska imoron!

nej godnatt.

har tagit mig hit utan rast eller sömn

Nyss var min a-tangent as seg men tryckte till riktigt jäkla hårt så nu funkar det att skriva aaaaaaaa:) Blev avbryten för att en snygg granne plinga på hihi han hade hittat våra troligtvis bilnycklar nere på gatan. Skämde ut mig och sa jag har inte kört kort så vet inte.. hehehehe sen börja babla på om hur jag inte visste vems nycklar det var, men våran bil var borta och vi har nycklarna? kändes konstigt men är nästa säker på att det är våra nycklar får väl se. Skolan idag började 10 till 12 helt ovärt. Hade bara genomgång över en uppgift om irstablixten som låter kul. Efter vi slutat tog jag bussen direkt till rocklunda mötte upp emmsi för att träna! inte så mycket folk där så det var skönt. Nu ska jag bara chilla ikväll kanske försöka plugga men det är så tråkigt.

Dagens träning;

1 timme & 30 minuter gym
20 minuters promenad

Som sagt måste träna hårdare med både pass och gym. Känns mycket bättre då:)

medel bra

Tisdag orkade inte stressa till skolan så kom 20 minuter försent sorry. Annars ganska allmänt seg dag inte fått så myckey uträttat. Efter skolan drog jag hem och när jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl. Somnade en halvtimme innan emma ringde och väckte mig tur det annars kommer jag inte somna ikväll. Vi drog på ett medelpass på friskis med christina också. Gillar ändå anders och intensiven bäst<3 kom hem för ett tag sen ska kolla paradiset sedan ta en dusch och lägga mig. Kort dag imoron + sovmorgon JA TACK!

dagens träning;

60 minuter medelpass

absolut inte bra. Måste få in gym också eller minst en halvtimmes promenad.

SKÄRPNING NU!

higher

Söndags blev det jobb inte alls nå mycket. Carola är en riktig bror haha oj vilka moments vi haft ;) Drog till friskis med emmsi sen och körde ett medelpass FAVORIT ANDERS PASS(L) blev så jävla lycklig. blev mindre lycklig att de va sista föralltid nu kommer ny musik och nya steg:( fuck off. Saknar anders också.. inte BRA!:( 
Så söndagen bestod av :

25 minuter promenad
60 minuter medelpass
ca. 45 minuter gym
25 minuter promenad

Måndag ganska så soft, håller på med en reklam film till öppethus, emma brovin är en äcklig tysk fett motbjudande:) sämsta skådespelaren också för den delen jag och amanda smygkolla in genom fönstret utanför snacka om roliga tjejer! ;D dissade lunchen idag. Och eftermiddagen gick segt vi kollade på nån konstig film. Så jag gick på ett "hemligt möte" heheehe. fick iaf sluta tidigare skönt det. blev inte träning som planerat medel + gym emmsi skulle bort. Så det blir

60 minuter gym
25 minuter promenad

lite besviken på dagens träning skulle ha vart mera. Men det tar jag igen!

Brynäs - Färjestad

Lördagen då, vaknade vid 9 för att mina äckliga grannar livar hela tiden och det är sjukt lyhört här. Nu vill jag bara flytta.. Pappa och mamma är sjukt sugna på en fet lägenhet med takterrasss ja varför inte?:) Blir nog så när min syster flyttar ut skulle jag våga chansa på. Iaf så satte vi oss i bilen jag pappa och magnus till Gävle för hockey. Älskar att åka bil lagom långt, satt inne på facebook, youtube, lyssna på radio och allt:)  Kom fram vid 2 då åt vi pizza på en restaurang sen gick vi till mitt och pappas stammis fik där vi alltid fikar innan vi åker till arenan. Kom till arenan vid 4 en timme innan match start så vi kolla på uppvärmningen och gick runt och kolla. Matchen gick fort tycker jag. Och den var inte heller bra.... Färjestad körde över dom med 3-0 inte ens ett mål:( och sen så stod inte ens markström(u).... tur var det att rödin och silfverberg var med<3<3<3 hihihi. Älskar verkligen att åka upp och kolla på brynäs så jävla kul:) L O V E  I T ! Hemresan gick snabb simon jaga oss bakom hehe det var lite roligt faktiskt hade bilrejs.  Måste säga att det blev typ oavgjort.. haha inga detaljer där!
Kollade band of brothers sen somnade jag på dirren. SJUKT KUL DAG! älskar älskar älskar det.
JAG VILL GIFTA MIG MED EN HOCKEY KILLE<3 ja tack ja tack ja tack<3

and if you don't like it then fuck you!

Helgen har gått fort. Tråk skolan har börjat också. I fredags så gick vid till 4. Direkt efter så tog jag och emmsi bussen till rocklunda för ett intensiv pass! Inte samma utan anders heller(u) Och det var så sjukt mycket hopp så träningsvärk i vaderna hade jag ju absolut. Hade sjukt ont i magen också så blev ju lite smått trött. Vi fick skjuts hem sen. Kom hem runt halv 7 då vare bara att duscha fort skulle iväg på middag kl.7 hos landenbergs. Åt god mat där sen drog jag hem till Joanna där vanessa och tessa var, vi hyrde en skräckfilm och jag tyckte den va för krånglig för att vara bra helt sajk! 
 Va grymt trött så skulle åka bussen vid 11 vi hade minut busstabellen på datan och när det var 3 minuter kvar så gick jag och det tog max 30 sekunder från joannas hus till busshållsplatsen men JAAAAA SJÄLVKLART så åker bussen förbi mig där står jag 3 meter ifrån busshållsplatsen. Gick tillbaka till joannna som bara skratta åt mig och trodde det inte var sant. haha lyckat! Jag orka inte vänta 40 minuter på nästa så jag gick hem, rädd som jag var så va det inte en käft ute även fast jag sprang förbi tunneln och sista vägen hem hehehehe. HATAR att gå ensam speciellt på natten. Ni som känner mig vet ju hehehe(a) jenny larsson räddaste människan på jorden
men men kom hem till slut och somna på stört!

emma klagar!!!!!!

Emma klagar på att jag uppdaterar för lite hehe. Och hon har rätt men är tråkigt ibland haha. Har senaste tiden tränat på mycket med emmmmsi och så har skolan börjat. Idag på engelskan kolla vi på green street hooligans fettttt bra film, kanske för att en huvudperson var så jäääääääääääävla snygg. helt otroligt! hatar att man blir fast för filmer bara för att personerna är snygga i filmen. Har ju ett antal filmer som jag älskar pga. killarna i filmerna hehe. Men den var bra!
Snart äre lunch och jag är så opeppppp idag måste ha lite smärtstillande sen! Slutar 4 då gittar jag och emmsi till friskis och kör ett intensiv pass, sen kl.7 ska jag iväg på middag hos landenbergs! sen senare röra jag nog mig hem till joanna för filmvisning:)
Lördag drar jag pappa och magnus till gävle på hockey VIP!!!!!!!! mer om de senare hihi nu är lunch puss

2009/2010

Sista dagen på 2009 var njaaa...
Kvällen börja med att jag daniella och joanna åt hos henne, och de gick inte så bra att få ner maten i magen. Haha. Sen körde vi en legendarisk för fest vi 3 med ölspel + musik! där vissa redan fick lite för mycket HAHAHA! vi drog sen till ida på stan för lite fest det var kul till en början tills mina "älsklingar" kom. Är fortfarande idag arg men som sagt det var 2009 och sen en timme senare så var det ett nytt år så det gjorde saken lite bättre:) vi gick till torget där jag i panik tappat bort joanna och daniella virrar runt hela torget med tidspress va rädd att jag skulle fira 12 slaget själv:( haha men hitta på dom 5 minuter innan:) träffa alla vänner där så det var också kul!!!! sen drog alla???? vette fan vart vännerna tog vägen men 1 minut senare så står jag själv på torget återigen med några utlänningar och hittar inte mina vänner? får tag på gustav och lotten iaf så vi går mot efterfesten hos liza, men seg som dom är så hamna jag mycket mer före dom för dom gick så sakta SNÄLLA JAG HÖLL PÅ ATT FRYSA IHJÄL???? men ja går genom hela fucking stan ensam och sjunger we wish you a merry christmas:( men då ringer mattematte yeah:) så hade lite sällskap med han BRA! tills sist kommer jag fram till liza där står alla utanför porten utelåsta liza har dragit till gryta. jag är helt snöig och ingen NADA känsel i fingrarna och är bara allmänt fucking arg!! Då ville jag bara hem.. men några stycken drog till daniella för att värma oss och leta ny efterfest men slutar i utan resultat. Och då börjar min alkohol-cp-darrning den är inte kul... man tror ja ska få nå jävla anfall! la mig och sov ett tag innan vi alla ba nej nu åker vi hem.. DÅ blev jag övertrött istället och stackars gustav blev mitt offer<3 meeeeeen pappa kom och hämta mig och kim vid 3 tiden då vi återvände hem. Jag blev besviken på nyårsafton levde inte upp till mina förväntningar alls. Skiter i nyårsafton!!!!!!!! nu börjar de nya året som en ny människa.

RSS 2.0