hellllo

fan tiden bara rullar på förfullt. mycket händer och inte delar jag med mig det mohaha..

min syster har fyllt 20år. GRATTIS OCH ÄNTLIGEN :D hon hade fest i lördags som turn out to be riktigt kul! :)
jag har jobbat som aldrig förr och jag älskar min chef<3 hon är så jävla bäst!!
jag har betalat in hela resan för AYIA NAPA - CYPERN! :D nu äre bara att åka iväg!
det har vart underbart väder denna vecka så mycket solning och ett första dopp har blivit av!
jag har inte fått sova ut riktigt någon dag alls för att min bby smsar mig 7 på morgonen varje dag bara för att han får gå upp och jobba då. så snäll<3
har äntligen haft en super fin konversation med min "kompis" mamma hihi:)
har sökt ett jobb:)
och har inte börjat packa än inför grekland om 4 dagar..


lite update där :D
nu närmast ska jag åka iväg till björnön med charlotte för solning och bad :) sedan på kvällen blire kubb och umgås i min stuga med tjejornaaaa! :D kommer bli super!

imoron är det midsommarafton :D

bby

Har återhämtat mig från i fredags/studentnatten. Haha! Dock var det en grym kväll, verkligen.
Somnar väl en så där vid 5 på morgonen.. och vaknar halv 10 av att det blåser satan ute så jag vaknar av att 1294747 grejer slår mot huset. Men var väl lika bra då jag skulle träffa j&d på gidde för ett sista förväl av skolan. Vi försökte undvika äckel ricard men hahahaa det gick inte FAN va skönt det är att slippa han! har aldrig haft någon sämre lärare:)

går med ryggen mot ricard.
ricard; HEEEJ TJEJER!:D:D:D
vi; fan... (joanna & daniella vänder sig om) "heeej:)"
(jag står fortfarande med ryggen emot, och försöker snyggt komma undan men då måste jag vända mig om)
ricard; amen hej jenny va roligt att se dig:D:D
jag; åh hej ricard hehe (önskar jag kunde säga detsamma)
ricard; de andra tjejerna fick en kram igår.
jag; (hahahaha omg stackars dom. jag slipper hahahaha :D:D)
ricard; så då får du en idaaaag:D
jag; FYFAAAAAAAAAAN!!!!

lite kul vare iaf ;)

där vandra vi runt lite. träffa på lotten carl & oskar också. och måste medge tjejer att oskars version inte var riktigt så som jag minns den. DEN VAR VÄRRE :D hahaha nej men usch.

åkte hem och sov en stund innan vi sågs igen. köpte lite godis och åkte hem till carl för att se fotboll i hans VM-studio ;) vi var där ett tag tills vi drog i halvtid hem till lotten för att se andra halvan. hahahahahahahahaha och då kommer en till insident.

vi försöker ta oss ifrån carl diskret och fint.

Lotten; ta det lugnt med gruset så det inte låter..
joanna; men ändå fort!
(jag börjar cykla men kommer inte långt..)
jag; sjhfbgefuöou aj aj aj aj aj
lotten&joanna; hmm va fan?
lotten&joanna;  HAHAHAHAHAHAHA (men tyst så de inte ska höra oss.)
hahahahahahaha
där ligger jag på marken över cykel, slog i båda knäna och händer :( ont ont ont..


JAG ÄR SÄRBARN OCH JAG HAR INGA VÄNNER PUSS ÄLSKLING<3


inte alls nå trött

Gårdagen var riktigt kul! riktigt bra!

börja med att jag och syster åkte till vasa och kolla när studenter springer ut, förbereder mig inför nästa år;)
Sen stod vi och kolla på alla vagnar som åkte runt runt, och då joina även fredrik lammmme och joanna+daniella :) trevligtttt! sen åkte vi hem till felix som tog studenten :D grattz!
Sen vidare hem till joanna vid 8 tiden för föööööörfest<3

grymmt kuuul. sen drog vi oss vidare ner på stan och till slut vasa. träffa allt roligt folk som man någonsin kan göra :D hheheeh träffa även student-drägget hahahahaa så gullig(K)

eftersom alla andra drog så fick jag gå hem i regnväderet klockan 4 på natten ensam. eller hade henke och sen martin en bit. sen en trött kille på telefon som till slut SOMNAR när vi pratar, stackars pojke..

kom hem till slut blöt som aldrig förr, fryser, trött och lite arg på min granne!

summerrrrrrrr

Igår fick jag det efterlängtade sommarlovet:) SICK! fasen så man har längtat, jag kan fortfarande inte fatta att fest sommaren har kommit. helt sjukt:) wake me up för fan:D

avslutningskvällen gjorde jag inte så mycket på. var bara äckligt irriterad på en del falska människor. fyfan!! nära järn 9an där:o
farmor och mormor kom hit sen drog vi på fotboll sen så chilla jag bara på kvällen, jag spar mig tills mina bästa vänner slutar på fredag för då blire riktigt jävla drag :D:D:D:D:D:D

idag har jag legat ute i solen och haft de bra, och nu på kvällen blev det en golfrunda med mammi och pappi, jag slog min första birdie:) grymt stolt!

ska kika studenten på min skola imoron, sen hem till felix för firande, sen middag på stan med d&j, sen för fest hos j, sen vidare till vanessa, sen blire vasa på kvällen och träffa förhoppningsvis min älskling :) som tar el studentooooooooooooo ! PUSSS


saltis

hehehehehehe

har faktiskt vart i slovakien och det var SICK :D orkar inte berätta för de flesta som läser denna blogg vet redan om allt:) så lägger väl upp lite bilder nåndag om jag har tråkigt:)

annars har veckan rullat på som fan. gjorde klart alla mina äckliga uppgifter kan knappt fatta att jag klara det:) hihihihihi!

var i sthlm - saltis - solsidan mer sagt sthlms skärgårde på fest och de va så jävla sjuuuukt underbart :D lätt bästa festen 2010 hittils:D mamma mia va kul vi hade! grilla, musik, utsikt över vattnet, stugan låg på en klippa, underbara människor, och mycke mycke alkohol :D hela natten lång ösde vi på. fan va skoj de vaaaar! blev pizzaface kasting bög!! blev spyor högt och låg, samt sovandes utomhus.. vi var iaf uppe med tuppen bakisar och återvände till sängen och västerås redan 1 på dagen(y)

MYCKET ROLIG HELG SÅ HÄR INFÖR SISTA VECKAN I SKOLAN :D


RSS 2.0