light outside

Fy fan va arg jag är just nu!!!!
Pappa är världens drygaste fyfan.. Hans ständiga tjat om att söka jobb och söka praktik....... DÖR HELLRE ÄN ATT NÅGON SÄGER NÅGOT OM DOM DÄR TVÅ SAKERNA IGEN!!!!! OKEJ?!?!?!?!?!

1,2,3 sväng

Projekt angeläget- Check!
Va på yttligare en teorilektione idag med jojjo och daniel broooooor! Ganska så givande men minst sagt skönt. Nu sitter jag och pluggar helt otroligt. Jag håller på att göra klart Historia redovisningen och den skriftliga delen. Skönt att jag är 3 dagar innan deadline. Otroligt!
Imoron har jag körlektion sen har jag en fika inbokad med Viktor och Joanna. 


undecided

Mår fortfarande illa när jag tänker på allt.


for all that you've done to me, i guess i just can thank you and move on to a better person.

Stay strong är precis vad jag försöker vara nu. För varje dag som går, minut för minut, sekund för sekund så försöker jag tänka på annat och move on.

sluta hänga i gäng, börja tänk på din framtid

En trevlig helg har gått förbi med vinden. Fredagen böjds på mys med Daniella på Varda. Sen på lördagen blev det en chill kväll hemma hos Joanna med film och pizza. Söndagen blev det många tårar fällda för Chelseas torsk. Hela världen rasa samman då. Men nu vi taggade för nya tag chels<3

Denna vecka bjuds på övningskörning, studiedagar, historia redovisning och lite helg! Låter gött faktiskt.

stay

Engelska lektionen för den här veckan är passerad känns sjukt skönt! Hann även med att plugga lite matte på eftermiddagen på min lediga tid, prov imoron som troligtvis kommer gå åt helvete men vill bara få det gjort!

Jag och jojjo gick till Dennis trafikskola och anmälde oss där, eller hon gjorde jag ska in imoron och casha klart bara. Känns som om körkortet är på gång nu! Underbart<3
Nu inväntar jag maten och sedan ska jag sätta mig med matteboken återigen, ska även försöka göra klart historian ikväll vore ju skönt!


what doesn't kill you makes you stronger

Madelen tjatar på att jag är dålig på att uppdatera. Ska ta mig i kragen då!
Helgen bjöd på en två dagars utgång, mycket trevligt båda dagarna faktiskt. Super mysiga människor och super avslutningar på kvällarna.
Känner mig dock rätt sliten och känner att jag ligger så jäkla långt efter i skolan. Helvete! Längtar till fredag och helgen då jag ska ta tag i pluggandet och få några arbeten inlämnade. Ja det vore ett bra intiativ!

RSS 2.0