spanska snart..

man börjar ju undra varför man valde till spanska fast man inte alls var tvungen??
är sjuk trött idag, somnade halv 1 igår nångång.  var ju som sagt i stockholm på konsert som ägde sönder!!! säger bara gavin degraw är en legend<3<3<3 det var riktigt jävla bra!!! får bara hoppas att han kommer tillbaka igen snart.
-  är ju i skolan nu och på förmiddagen så var sara andersson här jobbar i radio och inom media yrket faktiskt riktigt intressant men fan mig och filmer/och redovisningar eller vad man ska säga, blir så jävla hypnotiserad och trött så man kan ju inte hjälpa med att somna 10 minuter. haha men dock inte bara jag som var trött å sova ammsan?:) och om jag nu var så trött på förmiddagen och de va intressant, fatta nu spanska med lollo i 2 timamr utan paus och en massa grejer som man inte fattar, vill bara hem!! och när vi slutat så ska man till bussen för första gången, gillar då helldre att cykla<3 träning ikväll säger bara ÄNTLIGEN har längtat så mycke efter fotbollen<3

35 minuter kvar sen är det spanska sen är denna jobbigt hemska tisdag över :D måste passa på att vara lycklig också!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0