ord kan inte beskriva

mitt hat mot en viss människa här på jorden bara växer och växer! varför äre alltid med folk att man älskar nej gillar dom i början, tycker dom är as bra sen efter ett tag så vänds allt emot? och man hatar människan!

just nu kan ja inte beskriva i ord hur mycket jag hatar dig! helt otroligt så fort jag ser dig så försöker jag hålla mig ifrån att slänga ut mig nån kommentar eller till och med smälla till dig!
jag försöker samla mod att säga till dig att du är så jävla dålig och att jag verkligen inte kan sammarbete med dig! men nånting säger emot i min kropp att jag inte bör.
om du gör de här.. då jävlar kommer jag köra slut på dig, du kommer bli mitt första uppdrag och jag lovar dig!

YOU´RE GOING DOWN! så jävla hårt..

hungrig!

Äntligen fredag, och jag blir ensam hemma. Mina päron har vart på golf tävling och kommer snart hem då ska dom bara duscha sen åka iväg på banquett! och syrran jobbar till 10 iaf! skönt. så jag har bjudit hem lisa & chris , kefors och jess dissa och gick på bio. hanna skulle bort:( amanda fest, resten av klassen vet jag faktiskt inte? men ingen av dom bor typ i västerås! he-he. men dom som vill komma får komma det bjuds på mat :D haha har precis gjort klart salladen och när pappa kommer så får han sätta igång grillen :)
ha en trevlig kväll!

puss alla hörs <3


vuxenlivet

Det känns som jag lever ett riktigt vuxenliv nu;) haha.
Har jobbat för första gången skulle man kunna säga, förra gången va mest upplärning! Började kl.9 och det var mycke som  skulle städas! Så jag jobbade ända till kl.3 och jag ska jobba imoron med och då åker nästan alla hem så då blir ännu mera slitsamt! he-he. Men för tusan jag tjänar ju pengar och det är perfekt! Får se dock om jag hinner vara med på match imoron mot GIF!
JAG VILL VERKLIGEN VARA MED! så jag får skynda å städa imoron, sen får jag höra med dem om jag skulle kunna gå något tidigare annars så ja:(

men nu ska jag ta en siesta och sova är helt slut. ikväll ska jag umgås med gamla gidde/skallbergs tjejerna = mycket kul(y) vi ska fira 3 födelsedags barn och min present kommer vara lite annorlunda eftersom att jag har dålig fantasi! hehe men men nu ska jag sova

ciao


musikvideo!

Jaaaaaaag har eeeeen filmrolle en filmrolle en filmrolle, jaaaaaaag tycker oooooom min filmrolle min filmrolle min filmrolle, jag har en filmrolle som är min bästavän, jag har en filmrolle som är hetare än barbie ken, jag har också ett minnes kort som äger dig, jag har en minneskort som är hetare än barbie ken!

Tjaccchahtjajjtjajtbaaaaa  

FILMROLLE:D 

j-li åka åkarna!


RSS 2.0