i got the love you seek

Måndag var världens bästa dag typ! I alla fall på kvällen/natten blev så lycklig. Kan misstolkas men nej nej! Det här gäller nå helt annat hihihi:)
Tisdag gick förbi fortare än snabbt! Var nere på stan och handlade julklappar och sen middag med familje. OCH JAG TRÄFFA FUCKIN ANDREAS CARLSSON FRÅN IDOL JURYN JAG KÖPTE HANS BOK. VILL EGENTLIGEN INTE PRATA OM DETTA ÄR SÅ KÄR I HAN HIHIH BLIR BARA DEPPIG MEN FAN VA GRYMT BÄSTA ANDREAS<3

 Onsdag: Nu sitter jag här taggar till musik för ikväll. Har precis kommit hem ifrån mitt livs sista julavslutning på JB! Lika bra som vanligt, lärarna<3 Ikväll blir det en utgång med klassen för att fira jullovet looking forward to it:)


jag orkar inte slåss

Måndag! Första måndagen då jag inte har ångest inför en skolvecka. För denna vecka är så sjukt lugn. Julavslutning på onsdag och självaste julafton på fredag! Och jag har inte ens börjat med julklapparna blir ju lite små stressigt..
Ikväll var det planerat att åka ner på stan och handla julklappar och ta en fika. Men missuppfatta tiden då jag trodde stan stängde 21. Men det var tydligen imoron och på onsdag så det sköts fram tills torsdag! Så istället följer jag nog med mamma och pappa och handlar har inge bättre för mig? Får bli så!

Nu ska jag lyssna på lite kent låtar wiho! Sen bär det av!

huvudvärk och kaffe

Kollade nyss Sverige i handbolls EM-finalen då de åkte på torks tyvärr!
Igår var jag, ida och tomas i sthlm va lite små nervös inför åhlens city och drottninggatan men vågade mig ut där i alla fall och gick förbi där självmordsbombaren sprängt sig och det var otäckt. Det stod massor av poliser där och massa vakter och poliser syndes till överallt. Vi gick på stan, åt på restaurang, gick och drack lite innan vi tillslut gick på Christmas Comedy med Özz nujen, Felix herngren, Måns möller, Soran ismail och Hasse brontén. Fan va roligt det var, jag har aldrig vart på sånt tidigare men haha det var svin kul:) Tog sista tåget hem sen och somnade sött. Super bra present!

Nu ska jag ut och gå med Joanna för hon åker till Thailand imoron och kommer inte hem förens efter nyår. Så en avskeds promenad står på schemat.

take me back to the good memories

       
Vilket såg skönast ut? 


Jag och Daniella under Lussevakan 12/12- 2009  
På klädda med vantar, halsduk, vinterjacka.
Trötta, rastlösa och tänker hur fan ska vi orka skolan imoron? 
     
 


Jag, Daniella & Rebecca i Ayia Napa i Augusti 2010
På klädda med endast bikini i de stekande 33+ grader  
värmen. Tänker inte på nånting annat än fest, sol, alkohol, nattklubbar, nya vänner, killar, solbränna - livet!  
(Joanna saknas på bilden)




Min röst faller på den sista bilden.

sammanfattning: LEVA LIVET!  


come on sugar let me know

Fett synd att Erik & Lin in vann ph :( Men men inget jag ska gå och sörja ner mig över. Mördar veckan är över!! Och det känns hur skönt som helst för trodde jag aldrig skulle överleva, but here I am :D 
Bästa fredag idag shokri var sjuk så vi hade ingen nazismen debatt wiiihoo kunde inte bli bättre:) Men ibland ska man ha sån där tur också hehe. Ikväll tror jag att jag stannar hemma även om jag är sugen på lite alkhol, får hålla mig tills på onsdag istället då det blir utgång med klassen och fira julen!
Nu ska jag faktiskt sätta mig och fixa lite med läxor, så himla skönt när man lämnat in en färdig läxa hehe! 

på återseeende (k) 
 

det e en vanlig dag och jag har de bra, jag har det bra idag!

Sjukt skönt att redovisningen utav Mini-UF är avklarat! Ännu en sten som är lättad ifrån hjärtat. Nu ska jag bara sammanställa affärsplanen och den ska in innan veckan är slut JENNY!!!!!!!! Har bokomslaget och historian kvar denna vecka. Engelskan får vänta tills efter jul.
Kul att jag ska till sthlm i helgen.... är livrädd! Eftersom vi ska på Christmas comedy så vi nog bara åka upp tills det börjar vill INTE gå på stan..
Ikväll blir det en pluggfri kväll också, jag och pappa skulle till maxi för att handla men stoppades av att han fick åka på larm så jag fick sitta på brandstationen och chilla medans haha. kul!
Nu måste jag kolla ph avsnittet :)

stalker in your speaker

I fredags så hade vi en lektion på MDH där vi träffade richard. En skön pussy kille<3 Inge mer med det. På kvällen så var jag på middag och glöggkväll hemma hos min chef. Kände mig väldigt vuxen och ung på samma gång. Efter som de är nåågot äldre sen också att jag drack vin tillsammans med äldre. haha skön..t! Träffade på j & d i kön in på pluto där kvällen avslutades.
På lördagen total slappar kväll med sex and the city. Söndagen följd av jobb och sen hem till mormor på middag som fyllde år.
Ännu en lyckad helg, och ännu lyckade vimmelbilder på www.vlt.se/span/uteliv  

säg vad beror det på?

Somliga går med trasiga skor.. Vänner går med trasiga skor dom riktiga stannar dom falska går.

Idag har jag jobbat på bra i skolan, bästa hitills! Gick även på stan med mädz för att leta julklappar och sedan kollade jag på min harry med joanna på bio. GRYMASTE<3 längtar tills del 2 kommer ut. Var på banken för den 3 gången idag också för att beställa mitt Visa kort som inte har kommit. Och då beställer hon ett nytt, och när jag kommer hem så har mitt jävla skit kort kommit! FYFAN! Är sjukt sur. Så nu ska jag besöka den där jävla banken imoron igen för 4 GÅNGEN! Blir mentalt störd snart.. 

Är också sjukt sur på en viss person också! Bros before hoes? Yeah right. Pallar inte ditt jävla ständiga skit snack, fyfan. Falskare människa går ju faktiskt inte och hitta? Vänta tills du behöver oss? Jo för då kommer vi ju självklart vara där för dig! ELLLER KOMMER VI DET??????? Glömmm gumman G-L-Ö-M-M...... :D fuck off alla!! 

en bra dag för att flyga satelliter

Idag har man inte gjort nå mycket. Satt rädd och kollade på senaste avsnittet av One tree hill, skit bra avsnitt! Var på Ikea en snabbis också. Sen? Nja inte mycket alltså..
Imorgon blir det skola och matte yey, sen måste jag kolla ut julklappar innan mamma dampar sönder ännu mera. Efter det så ÄNTLIGEN ska jag tillsammans med Joanna se Harry Potter my man! ÄNTLIGEN!<3

kärlekens tunga

Ganska skönt med att vara ledig imoron då! Detta blir kanske också en chill vecka trotts allt. Förutom att helgen kanske blir mindra bra.. Men den kanske blir bra ändå? Hoppas på't i alla fall!

Idag så gjorde man väl inge vettigt på lektionen? Fan måste bli klar med fucking Mini-UF? Helvete va stressad jag blev nu..
Jag och Mädz kom hem ifrån skolan cirka klockan 18.00? Vi satt kvar i cirka 3 timmar och körde hänga gubbe och lyssnade på julmusik och var allmänt störda? Japp så rätt. STÖRDA!
Nu är jag nyss hemkommen ifrån ida<3 Hon har klippt mitt hår kortare och tagit bort det slitna. Känns underbart! Riktigt kul att träffa henne också eftersom det var kanske 9 månader sen? Jag känner att jag måste börja umgås med folk på kvällarna också.. Sjukt kul! Nu väntar gossip girl PEACE!


oskyldigt blå

Imorgon börjar min vecka, eftersom jag vart hemma ifrån skolan idag! Har ont överallt. Skönt med halvdag imorgon också. Synd dock att jag bara har ett avsnitt kvar från Skins. Åhå Freddie är ju så...

Jag försöker att bli av med mina tankar, men shit va svårt det är när man tänker på nått bra att då övergå till normalt. Vet inte hur länge jag klarar av! Mitt beroende beetende måste sluta. Orkar inte få en uppförsbacke nu!



break a leg

Kul att jag skrev ett inlägg men att det försvann.

Idag är det en slöar dag. Bara legat i sängen hela dagen. Mamma kom till och med upp med mat till mig så jag låg i sängen och åt haha.

Igår så var jag och pappa och kollade inomhus dm i v-hallen på dagen, sen på kvällen så träffade jag, Daniella och Joanna. Vi satte oss på wb och drack lite sen så drog vi hem till Ivan. Det var trevligt! Men man känner sig lite gammal efter man fyllt 18 och kan gå på krogen haha. Det blev lite knas och jag drog hem redan vid halv 2 tiden. GICK!!! i denna kyla och ensam. fy! Imorgon börjar ännu en vecka jag fortsätter att hålla en tumme. Känns lite bättre..

pusshej


don't you wanna see those clothes on me

Chill veckan i skolan är över tyvärr. Vill alltid ha sådana veckor! Igår blev det en fin lunch på spicy och sedan tillbringa jag resten av eftermiddagen i telefonen men charlotte 2 timmar och 36 minuter SJUKT! Det måste vara rekordlångt:o . På kvällen hände inget speciellt förutom att Olle åkte ur idol. Är fan sjukt irriterad på juryn som väljer piss låtar åt honom sjukt orättvist..
Idag får vi se vad som händer, vinden bestämmer!

seek bromance

Igår så kom sebbelito och hämtade upp mig i sin bil. Då åkte vi till Hanna's förfest. Hade super kul och lika roligt även på wb. Träffa dogge, dansa med en barbara, och hade skit roligt! Sen drog vi till Pluto där de va ännu mer kul. Träffa älskvärda människor! Svin kul! Så jävla rolig kvällllll! skratt, tårar, glädje!
Men nu blir de tyvärr inga utgångar på länge.. Fast man vet aldrig med mig he.he.he

Imoron är det fredag, julpyssel i skolan, slutar klockan 12. Jag hoppas!!!

jag har en känsla..

Säger bara g-a-l-e-n utgång ikväll!!!!!

RSS 2.0