bilder ifrån lördagen hos V


amen tjeeeeeena

känns som en torsdag idag. Har haft lite dålig uppdatering på en vecka men i helgen så jobba jag på lördagen sen så hade mamma gäster så hon skicka iväg mig med pengar ner på stan för att käka. efter så drog jag joanna och vanessa hem till henne där vi fick världens impuls grej att göra haha kul vare iaf:) vi chilla och snacka en hel del alltså var så kul för man känner verkligen dessa tjejer så bra vi hade ett litet test hahaha! kvällen sluta med ost bög och låten on the beach. På söndagen kolla jag bara innebandy syrran spelade. Sen i veckan har jag bara vart på VM sen tränat lite golf också KUL KUL KUL! imoron blire ännu mera golf. Sen idag var jag ute också. jag och mamma va på ranchen och slog lite, gick både bra och dåligt men blir så sjukt nervös när folk står och kollar inte för att någon gjorde de förutom mamma men ändå då blire bara sork eller missa bollen hehe.
Nu vill jag har nå tips på en bra låt som ja kan spela sönder, sen blir idol och ERIK<3<3<3<3 BÄSTA. carl är också ok! sen blir kanske grey's anatomy sen gosisp girl sen fnl som avslutning på kvällen underbart:D
pusssss

ont ont ont och ont

Igår var det som vanligt på VM . Sluta strax innan halv 5 skynda hem och hanna kom och hämta upp mig för golfträning kl.5! Det var skit roligt vi lärde oss lite teori om puttningen sen börja det spöregna så vi gick till ranchen under tak och slog lite där as kul sen gjorde han upp en niohåls puttningsbana man skulle klara under 23 slag. (vi klara) nu har cp grejset hakat upp så nu blir det kursiv går inte att ändra jävla fitta är arg nu. iaf så idag fredag på VM så var det lönehelg fyfasen va körigt det var. Kom in typ 6 kartonger med nya kläder också så det var mycket att göra men de är då det är kul:) sen skulle jag sluta vid 6 men sigma VM ringde och behövde hjälp för att det var verkligen kaos där och hon var ensam som jobbade. Så jag fick rycka ut och seriöst det var kaos, det var som mellandagsrean där man bara kastar grejerna i högar på golvet. Så jag jobbade och fixade i ordning buktiken ända till kl.7 men hon var så sjukt trevlig så det var bara kul. Klar jag stanna kvar och hjälpte till! Fast nu har jag dock ont i rygg,fötter och axlar och jag ska jobba imoron.............. inte alls pepp! vill hinna ner på stan och inhandla lite grejer också men får antagligen bli på söndag!  nu börjar detta bli ett långt inlägg och de vill ja inte. så nu ska jag konversiera(stavning) med en person. hehe 

he.he.he.he

Såg nu att förra inläggets rubrik inte hade nånting att göra med vad jag skrev.
Men grejen jag skulle nämna är att mitt huvud håller typ på att sprängas det är så sjukt läskigt. Mamma säger att det är bihålorna. Och hon säger att hon ska ringa doktorn imoorn så jag kan få mera pencillin. SUUUUCK! men det gör så fruktansvärt ont.... så fort jag böjer mig ner så håller jag på att svimma av! :((((((


aldrig frisk

heeeeeeeeeeeey 
kom hem vid halv 5 fick juda hem med cykeln och så kom hanna och hämta mig för vi skulle på golfträning. He-he var inte roligt i början hade jag haft körkort hade jag tagit bilen och dragit därifrån. haha, men iaf så blev det kul. haha skämmigaste var att våra instruktörer va juniorer som oss. Smarta som vi är så fråga vi dom om hjälp hela tiden hehe, killen med keps-filip alltså såååååå snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!11! han var riktigt ögongodis SERIÖST! anyways det var kul, ska dit på torsdag igen så får man se ifall de är lika kul!! :) 
Nu ska jag lyssna på underbar musik och skälla ut en viss människa som jag ständigt får göra... trött!

kanon kväll

Kom hem till Joanna kl.6 för att laga mat tillsammans med daniella, lisa och vanessa gott, efter maten bjöd joanna oss på tårta som hon bakat mycket lyckat! Sen fixa vi oss i ordning och drog igång med våran för fest. musik ölspelet dans och dricka! kunde inte bli bättre. Folket börja rulla in sen tillbringa jag min kväll under stjärnorna med trevligt sällskap. Kom hem vid 3 ungefär lite halvt sliten och medveten om att man ska upp om 6 timmar och spela match. Annars var kvällen väldigt rolig, roliga människor!!

Efter lyser min vita halsduk med antagligen puder på som blev snodd!!!! + min cider som stod i kylen. fett sur!!!





fredags dryg:D

haha är grymt fredags dryg idag:D haha men det är nog bara för att jag ser fram emot ikväll:) hehe kommer nog bli väldigt roligt! gjorde inget speciellt på förmiddagen än att längta till lunch. Nu på eftermiddagen har vi fått någon konstig uppgift som är att man ska gå runt i 3 affärer och kolla hur allt är uppstrukterat typ. Boring! 
 
dagens höjdpunkt: snart är det fredags mys låten som alla inte kan sluta sjung på och få ut ur huvudet!!!
sen andra saken är!

viktor: Hur stor ska ni ha på den här, hur bred?
jag: lika bred som din mamma!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH
emma: men nej.... inte så stor!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FYFAN :D



torsdag

stressig torsdag! skolan matteprovet som inte var så avanserat men ska inte säga så mycket förens jag får tillbaka det. hehe, slutade sen gick på stan med joanna hon lite kläder tills hennes fest ikväll :) kommer bli funnnnny! kom hem vid halv 4 kanske då sov jag till kl.6 åt mat åkte på träning sen hem leta bilder stressssssssssssssssssssssssa sönder hela dagen!!!!!!! har ångest över ergonomi uppgiften som skall in det är typ 6 timmar kvar.. :s äckligt! just nu längtar jag bara till maten =) sen tills ikväll pusssss
zac efron<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

onsdag

dålig uppdatering på dessa veckodagar. Men det är så sjukt stressigt den här veckan ska göra tusen grejer. Slutade iaf skolan vid 12 sprang på stan med vanessa och skulle fixa joanna's födelsedagspresent men vi kom inte långt usch usch. Efter så gick ja hem till viktor försökte plugga matte men gick dock inte så speciellt bra. he-he! kom hem vid 5 kanske och skulle kolla vlt-cupen på swedbank kl.6 men de hoppade jag över prioriterade matten för + det regnade! När mamma kommit hem och skulle hjälpa mig med matten så lyckades vi inte så särskilt bra. När min syster kom hem så hjälpte hon mig och jag klara faktiskt några tal :D haha så pluggade ändå till kl.11 tröööööööööööööööööööttttttttttttttttttt.

matte b suger bbbbbbbballe

Ja det är säkert! Jag blir galen på matten. Jag försöker och försöker men förstår ingenting! Blir så sjukt irriterad på lärarna som ger oss ett häfte och 2 konstiga powerpoints sen förväntar dem sig att man ska klara ett prov på bara 2 lektioner. Det är ju bara sjukt! Johan skulle aldrig göra så hära. Dessa matte lärare ger mig ångest varje torsdag & onsdag för att man måste gå och oroa sig. Så ska det inte vara!!
Bryter ihop här hemma... så nu ger jag upp min mamma har redan gett upp nu tar jag en grape och sätter mig och kollar på superstars! grymt sur

lördag - tungt

det var fett tufft att jobba på lördagen var helt slut i kroppen när jag kom hem kände att de behövdes en hemma kväll framför soffan somnade redan vid halv 12 skulle jobba söndagen också. söndagen var fan en mardrömm alla rum skulle städas eller vi sparde 30 rum till dagen efter men städa 40 rum slutade 5:o jobbigt värre! men pengar pengar! drog direkt och kollade på match vik- bk30, vi vann med 2-1 underbar vinst:)
idag måndag så skulle jag och hanna sitta utställningsvakter kl.11 till halv 2. Tiden gick väldigt fort hade laddat upp med kort och datorn men blev en hel del prata istället:)
träna för första gången idag på vet inte hur länge!! är trött nu och ska sova för det blir en hel dag skola imoron suck.. de va nått mer jag skulle säga men minns inte.. whatever!!!!!

paniK!

har världens klump i magen.... har ingen praktik plats har skjutit upp det fööööör lång tid alltså.. men ska till vero moda idag efter skolan är sjukt nervös! hoppas verkligen att jag får där!!!!!!!!!!

igår va ja och joanna på hamré och kolla skiljebo syrianska ivan girl va hjälten! vi fick åka med han och hans pappa hem istället för bussen för snäll jue:)
idag har vi också haft våran invigning om ung i västerås! för ruuligt. nu ska jag göra klart mitt äcklig cv. blir att jobba hela helgen också inte bra eller jo bra men har så ont i ryggen! men ikväll blire nog kul!
ses

älskling till vänster


ni undrar kanske hur han ser ut. killen till vänster är min blivande man<3 tjejen till höger är lesbisk!!!!!! (synd..)

ingen älskling:(

Sverige har så sjukt tur! Men vad skulle dom göra utan marcus berg? han är fan sveriges bästa! zlatan är så överskattad han jobbar när han känner för det. Ingen victor elm och de gjorde mig ledsen:( men iaf en bror elm på planen:) Matchen jag kolla på vik-skiljebo sluta 5-0 dom var överlägsna! Imoron äre matte B som gäller har en klump i magen.. sen direkt efter skolan så ska jag följa med upp till Arlanda och hämta min syster. Så jag får leta praktik plats på fredag..:( (klump i magen).

i gotta feeling that toinght's gonna be a good night

Igår va jag daniella vanessa joanna & lisa och fikade på cornetto bar vårt stammis ställe hehe. Vi bestämde en massa till fredag den 18 längtar enormt:) kommer bli så otroligt kul!! vi satt där i 2 timmar iaf och planera. Märkte redan igår att det var hur varmt som helst ute på kvällen och idag är det svettigt varmt skinnjackan skulle ha lämnats hemma definitivt! Skolan idag vi skrev vårat CV som ska in i en mapp tills APU. Det gjorde jag förra året så tog bara och fixa lite på den men börjar bli jobbigt nu när jag inte har någon plats. suck! Skulle ha gått runt och frågat idag men skjuter upp det hela tiden. Men ska antingen göra det imoron eller fredag. Tänker att på fredag är alla oftast snällast hehe:)  Men jag ska fixa det iaf no worries jag har en vinnarskalle!(y)
Sov från halv 3 till 4 SKÖÖÖÖNT nu ska jag äta nått sen dra ner och kolla när laget möter skiljebo. Dags att bli frisk för min del också väldigt irriterande.

Ikväll spelar Sverige - Malta. Hoppas victor elm får spela annars vill jag egentligen inte se på matchen hehe;) nej men hoppas människan får spela!!!!!<3

ciao

Ta mina efterlängtade höst&vår skor och springer ner på stan!


inbrottstjuv

Imorse när jag kommit ut ifrån duschen så gick jag ner i underkläder och skulle föna håret och när jag är på väg nerför trappan så hör jag hur nån stoppar in nyckeln i låset och ska låsa upp. Min första tanke ba att nu äre bara mamma eller pappa efter 3 sekunder så kom min andra tanke att ingen av dom skulle åka hem hit just nu? sen kom min tredje tanke EN INBROTTSTJUV!!!! så jag sprang upp för trappan fort som fan medans jag fortfarande hör hur någon försöker komma in i huset. Fy fan man blir verkligen i chock tillstånd och får hjärnsläpp. Jag springer in i mammas&pappas rum och ska kolla ner så de inte är mamma eller pappa. iaf utanför huset ser jag en stor blå rutten skåpbil och hör hur dom pratar lite utanför och försöker komma in. Alltså så rädd jag va, sen i underkläder väldigt inbjudande till inbrottstjuvar! Panik som jag får så vet jag inte vad jag ska göra va i sånt chock tillstånd har alltid tänkt att man ska ta de lugnt i sånna här situationer som händer men nu vet jag att det inte går jag klara inte pressen. Ber till gud att dom inte ska komma in och efter ett tag så blir det tyst. Går till fönstret och försöker se vad dom gör, såg inget men hör senare att dom kommit in i huset breve och där dom skulle städa och renovera. PUUUUUUUUSTA UT!!!! FYFAAAAAAAAN VA SKÖNT SÄGER JAG BARA. FYFAAAAAAAAN! HAHAHAHAHA, DET VAR HEEEEEMSKT!!!!!!!!!!

nu ska jag byta om för ska ner på stan och fika med tjejerna om en timme drygt. uppdaterar nog ikväll hasta luego

zzZzZzzzZ

Jag somnar när som helst är så jävla trött. Försöker att hålla mig vaken i 20 minuter till!!

sur som ett äpple

Nu har vi börjat skolan efter schemat och har fått våran första uppgift som inte va en hitt. Egronomi uppgift i idrotten haha den sög så vill inte gå in på den nu men det kommer säkert komma nå blogginlägg där jag säger hur mycket jag hatar den när jag väl håller på med den haha.
Annars så har vi precis kommit in från lunchen och jag blir så jävla suuuuuuuuuuuuuuuur! är as irriterad just nu och det gör saken inte bättre för att jag mår piss dåligt också blir aldrig frisk. Nu ska vi ha rörlig bild A sen hem och till tv'n eller nått he-he.

nu börjar vi puss


trött

Är så sjuuuuukt trött. Kom hem 5 imorse.... Dagen börja med bara chill sen runt halv 10 drog jag och vanessa till joanna där vi chilla leta fest spela kort och bara allmänt drygade. Slutade med att vi inte orkade dra iväg nånstans. Vanessa drog hem vid 1 och en timme senare kom sebbe viktor kim & wilson som hade vart på fest så kim va sjuuuukt dryg! Vi chilla lite vissa somnade medans viktor dryga, hhahahahahahah kan fortfarande inte sluta skratta åt ADDE BRODER<3 hahahahahahahahaha. I alla fall så drog alla hem vid 5 och nu är jag as trött!
men planerna för söndagen är nog fika på stan med joanna vanessa och daniella. Sen kanske gå på bio med vanessa:)
nu blir nog lite käk strax!

heartbreaker

För bra låtar come home & stop and stare. Nu kommer jag övergå till lite mer sorgliga låtar för fick precis ett känslosamt sms..






I'd rather run the other way to shining lights and hide


come home

Har fått one republic - come home på hjärnan så det är inte sant blir att avslutnings lyssna på den innan jag fäller ihop datorn för kvällen. Annars så åkte jag hem till Vanessa som nu bor som ett stenkast ifrån mig as kul! joanna och lisa va också med vi spela spela och sen kotten haha jag och vanessa ägde sönder dem. Sen så satt vi och snacka rent allmänt om alla saker. Är så glad att jag har de här vännerna dom betyder verkligen sååååå mycket!:) lisa drog lite före mig och joanna sen så träffa vi på hemvägen viktor och ivan så snacka med dom ett tag, sen cykla även matteus förbi som ja ändå skulle träffa på vägen hem så haha de va bara bra;D as länge sen jag såg han:(

Nu ska jag lyssna på musica och somna ska btw ta sista sista tabletten nu och är sen på 2 timmar så kommer verkligen decka på den haha.

cya

ny design

jippi!
jag har lärt mig att göra header och massa :D så jäkla kul nu ska träffa vanessa vid giddeskolan om 25 minuter men vill inte lämna datan de här är så kul:) haha. Sverige ligger under kvartsfinalen med 0-2 dom är sämst. Men nu ska jag sätta på mig ett par strumpbyxor och fixa frillan sen sätta mig på cykeln iväg. nej jenny stäng ner datan nu! och nu gör jag det ciao

i wanna see how you lose control

hejhå
Ligger i soffan med datorn i knät snorig och trött. Går äntligen in på mina 3 sista tabletter av pencillinen och har blivit bättre men nu svänger det nu har jag blivit förkyld och lite ont i halsen (inte halsfluss ont) men ont sen huvevärk. Orkar inte... I alla fall kvällen ser ut som att det blir hem till Vanessa och chilla har inte träffat tjejen på länge och joanna kommer nog också blir fint:)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik sen äta ha en bra fredag människor!


fläta

mattematte flätar mitt hår eller han försöker iaf fast han suger :(

memories

Sitter och lyssnar på david guetta just nu. Ganska ovärd dag i skolan måste jag säga vi började våran matte b kurs som jag trodde vi skulle ha med johan. Men NEJ NEJ vi ska ha nå andra lärare och jag vill verkligen ha johan blir så ledsen :( riktigt jäkla irriterand äre sen ska vi ha matte med bergakungen och it också jag vill ha sagoprinsarna bara. hehe! men anyway kändes som jag fatta lite på matten idag iaf måste ju skärpa mig om jag ska klara av kursen!
eftermiddagen va ovärdast ever gjorde inte så mycket kolla lite när kedfors redigera våran film till utställningen sen dryga man bara runt och ville att tiden skulle gå fort men åkte hem runt kvart i 4.
Har kollat på gårdagens gossip girl avsnitt och ska nu sätta på dagens grymt bra!

ikväll blir det bara chill med min familj tänkte åka och kolla in träningen men pallar nog inte. Pappa kom nyss hem och är inte snäll idag kommer inte bli en kul kväll..

fredag imoron kul kul kul

friluftsdag

hejhå.
friluftsdag idagrå . DET SÖG! alltså vart med om nå tråkigare nej? fyfan först cykla ut till rönnby och gå in i nå motionsspår 5km typ sen göra upp en eld för att kunna grilla korv jo men det gick ju bra NOT! sen ännu längre in i skogen och göra massa äckligt tråkiga saker. Höll på att dö av tråkhet där inne iaf när vi fick gå hem då jävlar drog jag och amanda på med en fort takt för att komma hem fort som fan!
Är nu hur trött som helst och ska ner till apalby och kolla när vik möter bk30.
sen blir fanimej sova tidigt eller nått.


RSS 2.0