yttligare en fortsättning:)

Hehe går segt med att uppdatera comenius veckan men nu dom två sista dagarna :)

Torsdag; Vi åkte alla till sthlm det vi inte visste när vi kom fram var att bara utlänningarna fick gå på guidad tur på förmiddagen så vi svennebananer fick gå på stan istället och shoppa!:) Hittade en tshirt på zara inget annat. Så sjukt tråkig säsong på kläder blä vill ha vår och dess kläder.

Lunch åt vi på skansen sen vidare till vasa museét :) Jag elin macki och fredrik satt oss i den så kallade "bio salen" och kollade film där det var bara jag och macki som orka hålla oss vakna:) haha så vi gick runt och utforska båten och alla dess grejer sen! HAHA hitta en dykarklockan mycket fint. hahahahaha orkar inte gå in på detaljer men kul var det! En timme på museét gick fort.
 På väg hem i bussen bjöd jillsan på show haha, han satt inne på busstoan och lyssna på musik så jäkla rolig sen fick vi några filmklipp på när han säger "vem var det som kasta" haha:) Kom till stan vid halv 6 och vi skulle vara i skolan kl.6 för att äta traditions middagar. Det var kul! Men sorgligt när vi insåg att det var våran sista kväll tillsammans. Alla andra drog vidare till nå ställe men vi var uninvited.

Så jag och kamila åkte hem och umgicks med måns ett tag<3 sen snackade om jillsan och dunkade musik som fan hahahaha :)  Det var riktigt roligt. Somnade sent den kvällen pga. ett samtal som pågick i en timme ungefär med en människa.. till slut så vakna jag upp av att människan skrek i telefon ba IHKSDHJDFFBBF ok du sover nu godnatt....

fredagen; Hemresan för alla utisar. Polen skulle åka bussen kvart i 3. så på förmiddagen ville dom gå på stan. Tjejerna ville inte gå med oss bara emil. Så vi gick och leta present till hans flickvän hela förmiddagen segt. Vi åt på kh (konserthuset) och sen "sista glassen" på mc sen mot skolan och hämta deras väskor.

 Sa hejdå och dom hoppade på bussen mot arlanda. Samtidigt som det kändes ledsamt så kändes det jävligt skönt med frihet :)
Kom hem helt slut i kroppen och lyssnade på Akon - Freedom ett ANTAL gånger och bara var happyface.

men har haft en sjukt rolig vecka. Har lärt känna nya människor vilket som jag älskar att göra. både svennebananer och utisar! Ångrar ingenting. Mitt tips till er om ni någongång får chansen ta den :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0